handball club 1951

Sporta si doviezla z Malaciek dve víťazstvá

Autor: sporta.sk, 17.09.2017

 

V sobotu (16.9.) odštartovala nová edícia 1. dorasteneckej ligy mladších a starších dorastencov. Mladíci Sporty vo svojom prvom tohtosezónnom zápase z palubovky súpera doviezli domov dve cenné víťazstvá.
Pod trénerskou taktovkou oboch dorasteneckých tímov kouča Martina Múdreho sa podarilo práve bojovným výkonom strhnúť víťazstvá na svoju stranu. Strelecky v dueli  mladších dorastov zaujali v prípade domácich M. Prevaj s 8 a J. Krajčír so 7 gólmi,  resp. T. Bogár so 7 a J. Lutovský s 5 gólmi za hostí. V zápase starších dorastencov to boli za domácich  M. Hýravý so 6 a D. Polák s 5 gólmi a za hostí opäť T. Bogár so 7 a M. Jankovič so 6 gólmi.
Skóre zápasu mladších dorastov otvorila Sporta, ktorá viedla do 7. minúty. Od tohto momentu sa začal duel lepšie vyvíjať pre domácich, ktorí sa dostali do vedenia a priebežne si strážili jedno - dvojgólové vedenie až do konca prvého polčasu v pomere 16:15. Zverenci  Martina Múdreho v druhom polčase zvýšili obrátky a začali si prikláňať šťastie na svoju stranu. V 37. minúte už viedli 17:18. Domácim nedali šancu v ďalšom priebehu zápasu a práve bojovným výkonom strhli víťazstvo na svoju stranu v pomere 23:29.
V dueli starších dorastencov naskočili do zápasu lepšie domáci. Tí si už v prvej štvrtine zápasu vytvorili náskok v pomere 10:5. Pohodlne si postrážili vedenie až do konca prvého polčasu v pomere 15:11. Druhé dejstvo prinieslo zápletku a to v prospech Sporty a to až v posledných 8 minútach duelu. To už bol vylúčený aj R. Demko (Sporta), no Hlohovčania nezložili zbrane a bojovným výkonom napodobnili mladších dorastencov a strhli víťazstvo na svoju stranu v pomere 23:26.
Lodivod mladíkov Sporty Hlohovec ocenil bojovné výkony svojich zverencov: "Neboli to v oboch zápasoch pre nás zápasy s oslnivou - peknou hádzanou. Vyzerali ako cez kopirák rovnako. Ale ukážka bojovnosti v zápasoch priniesla Sporte dve cenné víťazstvá. Ďakujem chlapcom, že dnes zabojovali a vyhrali svoje zápasy."


Mladší dorastenci: Malacky/Stupava - HC Sporta Hlohovec 23:29 (16:15)
Sporta: M. Pereslény 1, P. Pauk 6, M. Triebeľ, J. Lutovský 5, T. Bogár 7, M. Mareček, A. Antala 1, D. Varga 3, F. Dolník 3, E. Holdoš 3
Najlepší strelci Malaciek/Stupavy: M. Prevaj 8, J. Krajčír 7
Vylúčení: 5 - 6
Pok. hody: 2/1 - 3:2
Rozhodovali: A. Majstrík, M. Sivák
Diváci: 101
Starší dorastenci: Malacky/Stupava - HC Sporta Hlohovec 23:26 (15:11)
Sporta: V. Cvíčela, A. Smetánka, D. Anič 3, J. Lutovský, T. Ševčík 3, T. Bogár 7, R. Demko 2, T. Dolník, E. Holdoš, P. Prikryl 5, M. Jankovič 6, M. Paloncy, L. Ľuba
Najlepší strelci Malaciek/Stupavy: M. Hýravý 6, D. Polák 5, D. Grich 4
Vylúčení: 4 - 1 / R. Demko (Sporta) ČK
Pok. hody: 4/4 - 1/1
Rozhodovali: A. Majstrík, M. Sivák
Diváci: -

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov