handball club 1951

Sporta sfúkla doma Nesvady - Imeľ

Autor: sporta.sk, 25.09.2017

Zápas domácemu tímu vyšiel nad očakávanie. Predvedená hra, góly, výkon celého tímu. Do zápasu naskočili všetky hráčky (aj z lavičky) a svoju príležitosť každá využila. "Sporta bola počas celého duelu vo všetkom lepšia a dominovala. Som spokojný s predvedeným výkonom, hrou. Bolo to z našej strany v každom smere na každom poste podstatne lepšie ako u súpera," zhodnotil po zápase výstupenie svojich dievčat Ivan Dávidek.
Skóre zápasu otvorila ešte čerstvá posila Sporty Nikola Španihelová v prvej minúte. Gólová séria Sporty pokračovala do stavu 5:0, potom sa osmelili aj hostky a skorigovali na 5:1. Ženy Ivana Dávidka v pohode pokračovali v strieľaní gólov a ničili súperky ďalej - v 15. minúte bolo 12:2, resp. na konci polčasu "uspokojivých" 18:6.  Začiatok druheho dejstva nepriniesol žiadnu zmenu. Iba to, že sa skóre postupne menilo a náskok domáceho tímu smelo narastal. V 45. minúte to bolo už 28:13. Vytúžená štyridsiatka do siete Nesvád nakoniec nepadla. Gólový rezultát sa zastavil na 39:20. Sporta sfúkla po výbornom výkone Nevady - Imeľ.
V zápase strelecky koncertovala v drese Sporty opäť Zuzana Koníková so 16 gólmi. V závese jej sekundovali Kristína Kisová so 7 a Nikola Španihelová so 6 gólmi. V tíme hostiek zaujala Karin Zacharová so 7 gólmi.

HC SPORTA HLOHOVEC – ŠŠK CVČ NESVADY - IMEĽ 39:20 (18:6)

SPORTA: K. Kisová 7, K. Slamová, I. Skaličanová 2, M. Janková, D. Pavlíková, S. Sedláčková 3, K. Kašníková 4, S. Csáková, Z. Koníková 16/7, R. Krajčovičová, N. Španihelová 6, M. Luščonová 1, L. Dávisková; tréner I. Dávidek, vedúci tímu J. Šereš
Najlepšie streľkyne za Nesvady - Imeľ: K. Zacharová 7, L. Csontos, K. Miškovicová po 3
Vylúčenia:0 - 2
Pok. hody: 7/7 - 4/3
Rozhodovali: Ľ. Majstríková, L. Jánošíková
Diváci: 100

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov