handball club 1951

Žiačky proti Nesvadom úspešné len na polovicu

28.10.2017

Počas víkendu sa v ŠH Na Zábraní na domácej palubovke z mládežníckych tímov Sporty predstavili v zápasovom kolotoči len výbery mladších a starších žiačok proti rovesníčkam z Nesvád. Mladšie žiačky po nevydarenom druhom polčase podľahli súperkám 11:17 a staršie v oslabenej zostave vybojovali zaslúžené cenné vízastvo 24:17.


HC SPORTA HLOHOVEC - ŠŠK CVČ NESVADY - IMEĽ 11:17 (8:8)
(mladšie žiačky)
Sporta: S. Matis, A. Petríková 4, E. Svíčková, A. Šerešová, S. Pustajová, S. Spáčilová 7/2, Z. Juráčková, E. Páleniková, D. Malá, E. Sopúchová, N. Tóthová, E. Kopálová, L. Voltmannová; tréner - R. Madový, st.
Najlepšie streľkyne za Nesvady - Imeľ: N. Molnárová 5, L. Nagyová a L. Molnárová po 4
Vylúčenia: 2 -3
Pok. hody: 5/2 - 3/2
Rozhodovala: Ľ. Hlavatá
Diváci: 50


Mladšie žiačky predviedli na začatok zápasu výborný nýstup, keď prvé štyri útoky zakončili gólmi a razom bolo 4:0. Súperky z Nesvád nezachytili nástup zverenkýň R. Madového a do zápasu sa dostávali pomlašie. V polovici prvého polčasu bol stav priaznivý pre Sportu v pomere 6:4. Druhá polovica prvého polčasu patrila dievčatám z Nesvád, ktoré postupne dorovnali polčasové skóre na 8:8, najmä vďaka zlepšenej obrane. Druhý polčas dievčatám zo Sporty vôbec nevyšiel. Strelecky sa trápili a nedokázali sa presadiť v osobných súbojoch. Navyše spravili veľa technických chýb a postupne im dochádzali sily. Zdatný súper z Nesvád sa chopil situácie a naplno ju využil. Bol agilnejší a čakal na chyby domáceho tímu. Výsledkom toho bol vyhratý druhý polčas v pomere 3:9. Mladšie žiačky Sporty nestačili na rovesníčky z Nesvád a podľahli im nakoniec 11:17 (8:8).




HC SPORTA HLOHOVEC - ŠŠK CVČ NESVADY - IMEĽ 24:17 (15:6)
(staršie žiačky)
Sporta: S. Polačiková 2, S. Pustajová, E. Čierna 4, N. Tóthová, V. Dulinová 9, S. Konečná 9, L. Voltmanová; tréner - R. Madový st., vedúci - P. Konečný
Najlepšie streľkyne za Nesvady - Imeľ: N. Dobosiová 5, L. Nagyová 4
Vylúčenia: 3 - 2
Pok. hody: 3/3 - 2/2
Rozhodovala: Ľ. Hlavatá
Diváci: 50

Staršie žiačky Sporty nastúpili do zápasu vo veľmi oklieštenej zostave. Na zápas ich bolo k dispozícii pre trénera R. Madového st. akurát sedem. Napriek tomu predviedli na začiatok zápasu výborný vstup. Úvodnými prvými dvomi gólmi zápasu si vytvorili náskok, ktorý udržiavali a postupne ho zvyšovali, aby prvopolčasové dejstvo vyhrali pekným rozdielom 15:7. V druhom polčase Sportu zabrzdilo vylúčenie domácej hráčky a súper začal znižovať náskok. Okrem toho Hlohovčankám prestala vychádzať streľba a stav sedem minút pred koncom duelu bol z deväťgólového náskoku len šesťgólový v pomere 22:16. Záver zápasu si Sporta ustrážila a po dobrom výkone v oslabenej zostave si vybojovali cenné ale za to zaslúžené víťastvo v pomere 24:17.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov