handball club 1951

Ďalšie kolo Považskej ligy v Hlohovci

04.12.2017

V sobotu (2.12.) v ŠH Na Zábraní v Hlohovci pokračovala séria zápasov Považskej ligy, v ktorej má svoje zástúpenie Sporta aj v mladších a v starších žiakoch.
Kolo začalo zápasom mladších žiakov Sporty proti Kysuckému Novému Mestu. Boli to Kysučania, ktorí vstúpili do zápasu lepšie a vytvorili si náskok dvoch gólov pred druhým polčasom. Zverenci trénera S. Mažára sa rozbehli až 8. minúte, keď sa dostali do vedenia 6:5. Od tohto momentu boli Mažárovi zverenci lepším tímom a polčasové vedenie 11:8 si ustrážili aj v druhom polčase, pričom pridali aj góly navyše. Mladší žiaci Sporty zvíťazili napokon nad Kysučanmi 22:15.
Zápas starších žiakov Sporty proti Kusuckému Novému Mestu bol najprv v prvom dejstve záležitosťou Sporty. Tá vyhrala polovicu zápasu tesne o dva góly 22:19. No v druhom dejstve to boli hostia z Kysúc, ktorí boli lepším tímom s efektívnejšou streľbou, a tak strhli nakoniec víťazstvo na svoju stranu v pomere 33:42.
Zápas mladších žiakov medzi Kysuckým Novým Mestom a Topoľčanmi bol jednoznačnou záležitosťou hostí z Topoľčian. Naskočili do zápasu veľmi aktívne a do konca polčasu položili základ úspechu. Polčas vyhrali 6:18. Druhopolčasové dejstvo neprinieslo veľa vzruchu. Topoľčanci s chuťou strieľali góly a tak zaslúžene zvíťazili vysoko 18:36.
Najlepšie predstavnie zohrali v úplne poslednom zápase kola Považskej ligy starší žiaci Kysuckého Nového Mesta s rovesníkmi z Topoľčian. Oba tímy podali v zápase vyrovnané výkony a nechýbalo ani doťahovanie, ale záver prvého polčasu vyšiel predsa lepšie Topoľčancom. Polčas vyhrali 18:22. Druhé dejstvo síce vyzeralo, že navrch mjú mladí Topoľčanci, ktorí vyhrávali až do 24. minúty 38:40. Ale úplný záver zápasu vyšiel perfektne chlapcom z MŠK. Kyucké Nové Mesto. Za stavu 38:40 sa im podarilo streliť gól za “dva” a to ešte v poslednej minúte odrazili dva útoky Topoľčian úspešnými zákrokmi brankára. Vyvrcholenie prišlo len pár sekúnd pred záverečným hvizdom rozhodcov. Úplne polskedný útok zápasu Kysučania zakončili gólom opäť za “dva” a celý duel nakoniec prekvapivo ale za to zaslúžene vyhrali 42:40.


HC SPORTA HLOHOVEC - MŠK KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 22:15 (11:8)
(mladší žiaci)

HC SPORTA HLOHOVEC - MŠK KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 33:42 (22:19)
(starší žiaci)

MŠK KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - HK AGRO TOPOĽČANY 18:36 (6:18)
(mladší žiaci)

MŠK KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - HK AGRO TOPOĽČANY 42:40 (18:22)
(starší žiaci)

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov