handball club 1951

Povinné víťazstvo v Malackách zariadili skúsenosti

Autor: Sporta.sk, 28.01.2018

SPORTA vstúila do jarnej časti víťazstvom na palubovke Malaciek. Po rozpačitom úvode sa nakoniec rozbehla a zaslúžene zvíťazila. 

Malacky –SPORTA 16:24 (6:9)

Prvý polčas nepriniesol na Záhorí pohľadnú hádzanú. Obe mužstvá dosť kazili, čo to pochytali brankári, a tak padlo len málo gólov. SPORTA išla do vedenia po góle Hirtla, a keď domáci Pavlík ani hosťujúci Tschur nepremenili sedmičky, utrhli sa hostia už na 0:3. Mierny náskok si Hlohovčania udržiavali aj v ďalšom priebehu, a hoci po góle Takáča z krídla utiekli na 2:6, Malačania zasa využili vylúčenie Tschura a vrátili sa do zápasu – 5:7. Slabšie prvé dejstvo nakoniec vyhral Hlohovec 6:9 aj preto, že posledných sedem minút nepadol gól.

V druhom polčase sa obe mužstvá dlho naťahovali, až všetko zobrali do rúk skúsená Mažár s Lahom. Prvý menovaný upravil na 8:12 aj 9:13, druhý menovaný následne sériou štyroch gólov navýšil vedenie Hlohovca na 11:18. Strojar sa snažil vrátiť do hry a skúšal to aj time outom, ale už v pohode hrajúci hostia si náskok udržiavali. A hoci sa Malacky presadili štyrmi gólmi v rozpätí necelých troch minút, víťazstvo v pomere 16:24 išlo nakoniec do Hlohovca.

SPORTA: Konečný, Kašťák, Šatura – Paloncy, Takáč 4, Laho 8/1, Rakús, Ševčík, Demko, Mažár, 7/2, Tschur 1, Zaťko 1, Prikryl, Hirtl 1, Hajko 1.

Najviac gólov Malaciek: Valachovič 4,Prevaj 4. Pred 234 divákmi rozhodovali Oťapka a Zubo. Vylúčení: 5 – 6, pok hody: 4/2 – 5/3.

Autor: myzáhorie.sme.sk

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov