handball club 1951

Fanúšik Arak dostal svoju 60-tku

25.02.2018

Svojich necelých päť minút slávy, potlesk divákov z tribún,extra zahranú pesničku od Smokie, loptu s podpismi hráčov Sporty, gratulácie od Martina Liptáka, Fera Zaťku a Martina Miženka za Topoľčany, to všetko si zažil a dostal v sobotu (24.2.) výnimočný fanúšik Pavol Poláčik. Ešte pred úvodným hvizdom extraligového zápasu Sporty proti Topoľčancom, si klub uctil jeho vklad fanúšika na zápasoch, ale hlavne mu z pozície generálneho manažéra Sporty Hlohovec Marián Bobák potriasol pravicou pri príležitosti významného životného jubilea. Zakladateľ fankubu hádzanej v Hlohovci Paľo Poláčik, ktorému každý, kto ho pozná povie Arak, sa 13. februára dožil okrúhlych narodenín - šesťdesiat rokov! Jeho časť života sa neodmysliteľne spája s hádzanou a preto mu klub HC Sporta Hlohovec venoval pri tejto príležitosti pamätný dres s jeho menovokou a číslom dresu 60.
V každom prípdade, ostáva veriť, že láska k hádzanej a jeho fanúšikovský život bude naďalej pokračovať ako doteraz, že ostane svojím fandením stále verný Sporte Hlohovec i slovenskej hádzanárskej reprezentácii.
Na závere, že kránse by bolo, keby sa dokázali k Arakovi a jeho partii ďalších členov fankubu, ako sú Vojto, Peťo, Zlato, Jombo, Paľo, pridali ďalší...
Ďakujeme!

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov