handball club 1951

LIPŤO A FERO DNES POSLEDNÝ KRÁT!

26.05.2018

Je to tak, je to definitivne a nemenné! Najmä pre Fera Zaťka, legendu, ktorá sa zrodila na ihrisku. Fero, nezabudnuteľné ľavé krídelko, v Hlohovci odkrútil neuveriteľných 13 sezón v rade. "Bolo to dávno a bolo toho veľa”, ako sám tvrdí Fero. No dnes prichádza koniec. Nebude to radostné, ale emócií bude na rozdávanie. Na záver - na takúto rozlúčku s profi hádzanárskou kariérou by bolo priam skvelé, aby ju sprevádzalo v hlohoveckej aréne aj víťazstvo s prešovským Tatranom II, ale aj skvelá divácka kulisa s patričnou atmosférou. S takou ako sme boli roky zvyknutí na ňu. Preto, ak sa ešte niekto nerozhodol, nech príde spolu s hlohoveckým fanklubom “vyprevadiť” Fera a hlavne sa s ním rozlúčiť. Patrí sa to! Po zápase sa sám Fero Zaťko prihovorí všetkým prítomným. Jeho kariéra sa dnes končí a je to jeho posledný zápas, tak nech je pre Fera!

…a aby však Fero Zaťko nebol sám na pomyslenom odchode, garde mu spraví kouč Martin Lipták, dodnes ešte kormidelník mužskej Sporty a šéftréner mládeže. Pán, ktorý priviedol Sportu k 4 vicemajsterským titulom, jednému bronzu v Extralige, 2 finálovým účastiam v Česko-Slovenskom pohári a v sezóne 2013/2014 vytiahol mužskú Sportu medzi 32 TOP tímov Európy. Páradne! Bola to aj veselá ale aj náročná a odmakaná jazda. Ale… Ale aj Lipťo si dnes odkrúti svoj posledný zápas na lavičke Sporty. Preto aj v tomto prípade by bolo skvelé urobiť jemu a celému tímu garde na tribúnach v podobe vynikajúcej diváckej atmosféry.

Všetci priaznivci hádzanej, fanúšikovia Sporty ste dnes vítaní v mestskej športovej aréne a brány vám budú otvorené dnes už od 17-tej hodine.
Každý, kto príde, nech sa pridá k fanklubu a ostatným fanúšikom. Nech sa páči.

…my si už teraz si dovolíme povedať:

PÁNI, ĎAKUJEME!

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov