handball club 1951

Sporta Handball Camp opäť otvoril ďeťom svoje brány

31.07.2018

Tento rok je to už po šiesty raz v rade, čo tradičný mládežnícky hádzanársky kemp oäť otvoril svoje brány a privítal hádzanárske deti a mládež v Hlohovci. Do mesta ruží zavítali hádzanárske nádeje napríklad z Trenčína - medzi nimi žiacke majsterky Slovenska nevinímajúc, zo Šale, Močenku ale aj iných kútov regiónu. Tento rok medzi všetkými účastníkmi prevládajú dievčatá nad chlapcami, ktoré sa na kemp prihlásili a včera popoludni pricestovali do Hlohovca. 

Na začiatok kempu mládežníkov privítal Martin Lipták, garant celého kempu. Rozdal hneď na úvod kvantum základných ale za to dosť dôležitých informácií o priebehu a o pravidlách kempu. Všetkých upozoronil na veľké teplo, ktoré ich bude sprevádzať počas celého kempu a zdôraznil o to vačšiu potrebu ešte viac dodržiavať pitný režim. Popoludní si všetci  ešte z ľahka zatrénovali v športovej hale.

Hádzanársku mlaď počas celého kempu okrem pestrých tréningových jednotiek čaká aj kúpalisko, minigolf, či opekačka ale aj na záver pre tých najlepších odmena. Dnes hádzanárske nádeje na kempe nabehnú už na ostré tréningy ale podvečer si pozrú prvý zápas mužov Sporty, ktorí nastúpia proti českému HC Zubří o 18:00 v ŠH na Zábraní.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov