handball club 1951

Cenná remíza omladenej Sporty na ŠKP

08.09.2018

Kelemenova družina vo svojom druhom vystúpení v tohtosezónnej edícii Slovnaft Handball Extraligy vybojovala cenný bod za remízu na horúcej pôde ŠKP Bratislava. Skóre zápasu otvorili domáci dvomi presnými zásahmi Tomáša Kysela, ale Sporta v zápatí dorovnala a od toho momentu začala zápasová gólová doťahovačka. Hlohovčania si strážili svojho súpera aj vďaka bojvnému výkonu, nedovolili mu odskočiť viac ako na tri góly, ako tomu bolo v 21. minúte za stavu 13:10. Do šatní však išli "policajti" s dvojgólovým náskokom. No ten Sporta vyzmyzikoval hneď v prvých dvoch minútach druhého polčasu a opäť sa pokračovalo v jednogólovej doťahovačke. V zápase sa strelecky darilo najmä kanonierovi v drese SPorty D. Kývalovi, ktorý nasúkal do siete Bratislavčanov 11 kúskov a výborne mu sekundoval L. Péchy s 8 gólmi. No v zápase, keď vrcholila prestrelka o víťazstvo, práve ŠKP malo na vrch a viedlo najtesnejším rozdielom 29:28 a to len pár sekún pred záverečným klaksónom. No mladík - dorastenec Sporty Tomáš Bogár v dramatických momentoch - len sekundu pred úplným koncom zápasu vyrovnal na 29:29 a zabezpečil posledným asvojím tretím gólom v zápase cennú remízu Sporty na palubovke ŠKP Bratislava.

ŠKP BRATISLAVA - HC SPORTA BRATISLAVA 29:29 (16:14)
Sporta: L. Péchy 8,D. Anič 1, M. Holdoš 2, L. Rakús 1, M. Kosák, T. Ševčík, Cvíčela, T. Bogár 3, T. Mažár 3, A. Smetánka, D. Šatura, D. Kývala 11, P. Prikryl 1, Š. Kelemen - tréner, M. Voltmann - vedúci tímu
Najlepší strelci za ŠKP: T. Kysel 9, S. Janoška 6, J. Prokop 4
Vylúčenia: 1 - 4
Pok. hody:0/0 - 4/4
Rozhodovali: M. Baďura, J. Ondogrecula / Delegátka: J. Stašová

Štefan Kelemen, tréner Sporty: "Bol to vyrovnaný zápas, chlapci to nevzdali a bojovali až do úplného konca. Samozrejme, my sa tešíme za cenný bod. Veľké poďakovanie patrí nášmu fanklubu, ktorý nás prišiel podporiť do Bratislavy."
 

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov