handball club 1951

Ženy Sporty sa dostali na prvé miesto. Pokorili aj Zlatnú na Ostrove

22.10.2018

Domáce víťazstvo Sporty v prípade zaváhania lídra z Dun. Stredy by znamenalo posun na prvú priečku. Podarilo sa. Ženy Hlohovca sa po víkende už piatym víťazstvom v rade dostali na líderskú pozíciu a ziatiaľ su jediným tímom v súťaži bez prehry.
Úvod zápasu proti Zlatnej na Ostrove patril domácemu tímu, Sporta otvorila skóre zápasu a dostala so tesného vedenia. Od 10. minúty zápasu sa ale len na chvíľku priklonili misky váh na stranu hostiek, keď viedli v zápase 2:3, resp. 4:5. No v 15. minúte bolo už všetko tak, ako má byť. Sporta sa opäť dostala do vedenia a to si aj ustrážila do konca prvého polčasu, ktorý vyhrala 12:9.
V druhom polčase mali Hlohovčanky opäť na vrch, strážili si náskok, ktorý pomaly zveľaďovali až do konca zápasu na rozdiel triedy až o deväť gólov. Sporta v nedeľu (21.10.) zvládla rolu favorita v zápase a svoj postup na líderskú pozíciu po piatom kole a piatym víťazstvom v rade úspešne zvládla. Zlatná na Ostrove padla v Hlohovci v pomere 30:21.
Dunajská Streda zakopla v Seredi, kde prehrala najtesnejším rozdielom 35:34. Na výhre Seredi sa podielali aj ex Hlohovčanky 7 gólmi. Katarína Dubajová vsietila v zápase až 18 gólov.


HC SPORTA HLOHOVEC - HANDBALL ZLATNÁ NA OSTROVE 30:21 (12:9)
Sporta: K. Bačikovská 4, D. Gašparovičová 1, N. Minárechová 1, M. Janková 6, K. Slamková 1, K. Kašníková 3, K. Majerská, N. Petríková 2, N. Španihelová 7, M. Luščonová 5, tréner - I. Dávidek, vedúci tímu - J. Šereš
Najlepšie strelkyne za Zlatnú n. O.: V. Olajosová 5, M. Kasznárová a P. Talárová po 4
Vylúčenia: 0 - 4
Pok. hody: 7/3 - 1/1
Rozhodovali: A. Rondoš, P. Mihálik
Diváci: 70

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov