handball club 1951

Miesto Kelemena Múdry. Zatiaľ

18.11.2018

Sporta sa musela v Slovnaft Handball Extraloge zaobísť už viac než týždeň v tréningovm procese a posledné dva ostré duely bez zdravotne indisponovaného kormidelníka Štefana Kelemena. Hlohovec aspon dočasne našiel podporu na trénerskej stoličke a náhradu v osobe Martina Múdreho. Ten naskočil do rozbehnutého vlaku a hneď v stredu (14.11.) to mal na mieste ťažké. Zaskakoval ako tréner doma proti Tatranu Prešov. Majster potvrdil svoje ambície a povinná jazda mu v Hlohovci vyšla nad očakávanie 25:41. Následne kouč Martin Múdry zaskočil a pomohl v ďalšom domácom dueli - tento raz proti rivalovi ŠKP Bratislava. A tento zápas ako jemu tak aj jeho zverencom vyšiel nad očakávania. Martin Múdry
takto priblížil svoju dočasnú alternatívnu pozíciu kouča mužskej Sporty:
Zápas s Tatranom Prešov: "Napriek výraznému výsledkovému rozdielu nemôžem chlapcom vyčítať nasadenie ani bojovnosť. Do 25. min. prvého polčasu bol stav pomerne vyrovnaný (13:16). V drohom polčase v time oute sme na poslených 10 min. poslali výlučne mladíkov, pre ktorých to bola veľká škola."
Zápas s ŠKP Bratislava: "Zápas s ŠKP bol pre nás z pohľadu výsledku veľmi dôležitý. Pred zápasom sme si povedali, na čo si máme dávať najväčší pozor. Zápas sa pre nás vyvíjal až prekvapivo jasne. Napriek kolektívnej hre musím vyzdvihnúť výkon brankára L. Gálika, ktorý nám svojimi zákrokmi dával istotu, ktorú sme v útoku dokonale využívali. Mrzí ma zranenie skúseného T. Mažára, ktorý bude pravdepodobne dlhšie chýbať."

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov