handball club 1951

Liptákovci nepochodili v Modre. Podľahli jej tesne 19:18

22.03.2019

V dnešnom (22.03.) predohrávanom zápase 4. kola nadstavbovej časti skupiny B Slovnaft Handball Extraligy neuspeli Hlohovčania na pôde nevyspytateľnej Modry. Do zápasu však vstúpili priam výborne, pretože už 12. minúte viedli 1:6. Domáca Modra sa ale nezlomila a päť minút pred koncom prvého dejstva sa už opäť začínalo odznova. A to za stavu 7:7. Nakoniec prvopolčasové merani síl lepšie vyznelo pre domácich, keďže na prestávku išli za stavu 9:8. Druhé dejstvo extra veľa vzruchu neprinieslo, ale zato na oboch stranách pokračovali gólové suchoty. Modra bola vo vedení až do 50. minúty, kedy sa v zápase opäť začínalo odznovu, keďže Liptákova družina dorovnala na 15:15. Dokonca v 56. minúte viedla 17:18. No v koncovke a v posledných minútach zápasu stálo šťastie viac na strane domácej Modry, ktorá zdolala Sportu v pomere 19:18 a celkovo podčiarkla gólove suchoty v zápase oboch tímov.
Domácemu tímu dnešné víťazstvo pomohlo, nakoľko sa už potýkalo z úplným dnom tabuľky. Dnes sa hral ale aj druhý zápas nadstavby skupiny B, v ktorom doma hostil Strojár Malacky ŠKP Bratislava a počínal si nad očakávania. Policajtov zostrelil v pomere 28:23. Napriek tomu to nestačilo a momentálne okupujú dno tabuľky aj to len veľmi tesne za Modrou. Sporta je zatiaľ pribežne na “prvom” mieste a najbližšie ich čaká v domácom prostredí už v sobotu 30. marca rival z Bratisalvy.


HO SLOVAN MODRA - HC SPORTA HLOHOVEC 19:18 (9:8)
Sporta: V. Cvíčela 1, L. Péchy 5, R. Sedláček, M. Paloncy, M. Holdoš 2, T. Ševčík 2, T. Bogár 3, L. Ľuba, G. Papp 2, L. Gálik, M. Hajko 3
Najlepší strelci za Modru: D. Berner 6, M. Mišenčík a V. Lackovič po 3
Vylúčenia: 5 - 5
Pok. hody: 6/5 - 2/0
Rozhodovali: R. Zubo, Z. Oťapka / delegát: I. Karlubík
Diváci: 200

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov