handball club 1951

Ženy Hlohovca nevzdávajú boj o špicu

10.04.2019

Ženský tím Sporty Hlohovec vstúpil celkom úspešne do jarnej odvetnej časti prvej ligy hádzanárok. Síce len druhý v poradí zápas na jar so Stupavou a prehra ich mierne zabrzdil, no inak sú úspešné zbierajú víťazstvá. A to aj napriek tomu, že na zápasy nastupujú oklieštenej zostave. Posledne aj uplynulú nedeľu na palubovke nevyspytateľného Inetru Bratislava prekvapili a zároveň svojich priaznvcov aj potešili. Nakoniec teda aj zdtný súper ako Ineter padol a Sporta si pripísala v tomto dueli už celkovo 13. víťazstvo v sezóne.
Bratislavčanky v zápase dlho nevzdorovali. Na Hlohovčanky s dychom stačili len do 11. minúty a to za stavu 10:10. Potom sa Sporta postupne odtrhla a prvé dejstvo vyhrala s pohodlnýmnáskokom 6 gólov v pomere 12:18. Druhé dejstvo bolo celé v réžii Sporty i keď Inter pridal na dôraze v obrane a vysunul ju. Hlhovčanky domáci tím nepustili do ničoho a svoj náskok do posledného hvizdu navýšili na 9 gólov. Sporta nakoniec pokorila aj Inter na jeho palubovke 24:33.

Katarna Bačikovská, HC Sporta Hlohovec: “Na začiatku sme síce poľavili v obrane, ale v útoku nám to zas padalo. Podarilo sa nám odtrhnúť od súpera vďaka rýchlym útokom. No keď súper v druhom polčase vysunul obranu a hral dve “osobky”, tak to sa nám hralo ťažšie. Dokázali sme sa tým vysporiadať vďaka trénerovým radám a fungovalo to. Dobrý základ - 6- gólovým rozdielom sme spravili už v prvom polčase. Výborne nám v zápase zachytala brankárka a stále sa nám darilo premienňať útoky na góly."



INTER BRATISLAVA - HC SPORTA HLOHOVEC 24:33 (12:18)
Sporta: K. Bačikovská 4, D. Gašparovičová 1, M. Janková 1, K. Slamková 9, K. Kašníková 7, K. Majerská, N. Petríková 2, N. Španihelová 6, M. Luščonová 3, M. Slamková, V. Sásiková, tréner - I. Dávidek, vedúci tímu J. Šereš
Vylúčenia: 5 - 3
Pok. hody: 6/4 - 5/3
Rozhodovali: L. Jánošiková, Ľ. Majstríková

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov