handball club 1951

Ženy Hlohovca sa derú hore. Už sú druhé

15.04.2019

Sú vo forme. Na jar sa im až na zápas v Stupave darí. Aj po víkende a v zápase v Šuranoch smelo môžeme povedať, že je to skvelé, pretože sa posunuli o stupienok vyšiše. Ženy Hlohovca sú už druhé v tabuľke prvej ligy hádzanárok. Navyše na pozícii lídra nastala menšia rošáda. Stupavu z trónu zostrelili Dunajskostredčanky a Sporta im pritom výrazne dýcha na krky.
Zápas v Šuranoch síce mal dlhší rozbeh z  pohľadu Hlohovca. Skóre zápasu otvorili domáce hráčky. Sporta sa dostala do vedenia až v 6. minúte, ale v podstate celé prvé dejstvo bolo o doťahovaní sa oboch súperov na jeden gól a tak isto o stiredaní sa vo vedení v zápase. Nakoniec len jednogólový náskok do druhého dejstva ostal na strane domácich. Do šatní na prestávku išli vo vedení 18:17. V druhom dejstve stačilo zverenkyniam kouča I. Dávidka sedem minút na to, aby začali unikať súperovi. Za stavu 20:20 mali až do konca zápasu na vrch. Takmer celá posledná pätnásťminútovka bola jasným signálom, že Hlohovčanky budú opäť úspešné. Svoje vednie v zápase postupne navyšovali, súper strácal dych a kondične postupne odpadol.  Sporta si zo Šurian vezie ďalšie zaslúžené víťazstvo, tento raz 27:33.
HKM ŠURANY - HC SPORTA HLOHOVEC 27:33 (18:17)
Sporta: K. Bačikovská 4, D. Gašparovičová 1, M. Janková 2, K. Slamová 9, K. Kašníková 2, M.Luščonová 7,K. Majerská,  N. Petríkvá 1, N. Španihelová 7, M. Slamková, V. Sásiková, tréner - I. Dávidek, vedúci tímu - J. Šereš
najlepšie strelkyne za Šurany: L. Bérešová 8, E. Takáčová 5
Vylúčenia: 3 - 1
Pok. hody: 3/3 - 5/5
Rozhodovali: J. Gabriš, M. Veselka
Diváci: 150
foto: Fanklub

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov