handball club 1951

Posledný zápas s ŠKP bude s virtuálnou vstupenkou

25.02.2021

Blíži sa pomaly ale isto koniec základnej časti Niké Handball Extraligy a Hlohovec v nej čaká už len tri duely. Z toho dva na palubovke u súperov a jeden doma. S veľkou pravdepodobnosťou to všetko bude - stále - bez divákov.

Je ale želaním všetkých tých, čo okolo športu  a pre šport pracujú a vykonávajú športovú činnosť, aby sa šport robil opäť nielen naplno na všetkých úrovniach a zároveň popri tom je jedným tým najväčším prianím, aby sa diváci a fanúšikovia vrátili na tribúny. Povedzme si tak na robinu, že bez divákov tie zápasy majú predsa len slabší náboj a koniec koncov hádzaná v Hlohovci sa hrá aj pre divákov.

Teraz pri príležitosti 70 rokov hádzanej v Hlohovci (1951 – 2021) sa klub rozhodol osloviť svojich priaznivcov, skalných a verných divákov – fanúšikov, svojich členov či priateľov a známych o podporu v týchto časoch. Zakúpením virtuálnej vstupenky práve na posledný domáci zápas Sporty v základnej časti Niké Handball Extraligy medzi HC Sporta Hlohovec vs. ŠKP Bratislava, môžu všetci, komu na tom záleží, podporiť klub a jeho športovú činnosť.

VSTUPENKA

Postup
Kvázi virtuálnu vstupenku na zápas Niké Handball Extraligy: HC Sporta Hlohovec – ŠKP Bratislava (17. kolo, sobota 20.03. 2021 o 18:00 hod.) si môže zakúpiť ktokoľvek, kto chce a môže a to úhradou min. jednej vstupenky v hodnote 3,00 Eurá na transparentný účet klubu (IBAN): SK88 0900 0000 0005 1491 3897. Pri platbe uvedie svoje meno a priezvisko a počet zakúpených vstupeniek. Vstupenky nemajú žiadne obmedzenie na svoj počet pri zakúpení. Kúpa virtuálnej vstupenky je zároveň darom, no v neposlednom rade je to vyjadrením sympatií a podpora klubu v týchto časoch zo strany verejnosti a fanúšikov klubu. Tak isto je to symbolickým vyjadrením toho, že nielen hádzaná ale šport v jeho plnej paráde nám všetkým chýba a tak isto je to veľké prianie – túžba vrátiť sa ako divák na tribúny na zápasy svojho klubu a byť tak súčasťou zápolenia o víťazstvá.

Termíny
Začiatok predaja: 25.02. 2021
Ukončenie predaja 20.03. 2021
Informácie na doplnenie
Tomáš Húska +421 915 498 564 / info@sporta.sk

LG

Ostáva veriť, že práve takýto postoj ľudí a nielen tých najskalnejších priaznivcov priláka k takejto jednorazovej podpore klubu. Klub si pripomína práve tento rok 70 rokov hádzanej v Hlohovci a to si žiada určite väčšiu pozornosť. Za tú dobu to boli vzlety i pády, úspechy i neúspechy, no hádzaná v Hlohovci je stále šport číslo jeden.

„Osobne by som bol veľmi rád, keby sa táto naša iniciatíva so zakúpením virtuálnej vstupenky uchytila čo najviac v radoch našich priaznivcov, verných fanúšikov ale aj u ľudí z radov širokej verejnosti v meste i mimo neho, a to najmä pri ohľade na veľké životné jubileum hlohovskej hádzanej. Okrem toho je to posledný náš domáci zápas v základnej časti a radi by sme ho nejakou formou ponúkli divákom s ich spätnou väzbou. Som presvedčený, keby to situácia dovolila, určite by ich do haly na zápas s ŠKP Bratislava prišlo hodne,“ priblížil svoje prianie prezident klubu Ing. Patrik Voltmann. 

2%-2021-pasovka

Lukáš Gálik v mene celého A-tímu HC Sporta Hlohovec vyslovil taktiež slová, ktoré stoja za to, aby sa na jednej strane nezabudlo na fanúšikov „mimo haly“ a na strane druhej, aby diváci neostali len „vlažnými“ pri takejto udalosti: „Dovolím si povedať za náš celý tím, že nám diváci a fanúšikovia na zápasoch veľmi chýbajú. Už je to príliš dlho, že hráme bez nich a tie zápasy majú o to nižšie grády. Samozrejme, aj my chceme, aby sa diváci vrátili na tribúny, veď hádzanú hráme aj pre nich. Navyše, posledný zápas doma by si za každých okolností vyžiadal nejakú tú špecialitku. Možností je však menej. No teraz chuťovka v podobe šláger zápasu medzi Hlohovcom  a bratislavským ŠKP bude zase bez divákov. Ale vyjadriť svoju chuť po hádzanej, fandení ale aj podporu tímu i celému klubu v tejto covid-dobe môžete zakúpením virtuálnej vstupenky na tento zápas. Verím, že sa do toho zapojí čo najviac ľudí. Ono to bude aj signálom pre nás hráčov. Želám si, aby to dobre vypálilo a teda, že sa nájde dosť fanúšikov na takúto podporu.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov