handball club 1951

Sporta na posledný zápas doma s N. Zámkami aj s divákmi

18.05.2021

Nakoľko súčasný trend v rámci pandemickej situácie je lepší a priaznivejší aj pre výkon športovej činnosti a to nielen v rámci profesionálnych súťaží, sa vedenie klubu SPORTAcademy Hlohovec rozhodlo, že posledný domáci zápas a vôbec posledný zápas HC Sporta Hlohovec v tomto ročníku Niké Hnadball Extraligy (6. kolo Ligového pohára) bude predsa len s divákmi. Vedenie klubu upustilo tak od pôvodného zámeru, že do konca súťaže domáce zápasy Sporta v rámci NHE odohrá bez divákov.
 
Diváci sú korením zápasov a hrať bez divákov takú dlhú dobu zanechalo aj nejaké následky na výkonoch, výsledkoch. Hrať opäť pred fanúšikmi by malo byť aj ako súčasti dobrej propagácie hádzanej. A keďže sa “covidová” situácia všeobecne lepší a podmienky účasti divákov na zápasoch, resp. na športových podujatiach (v exteriéri a v interiéri) sa postupne tiež zmierňujú, celé to vyústilo aj k zmene postuju vedenia klubu v tomto smere.
 
“Napriek tomu, aké opatrenia v súčasnosti stále limitujú šport z pohľadu pandemického, bude účasť divákov na poslednom domácom zápase nášho tímu skutočne vítaná. Veľmi by nás potešilo, ak by fanúšikovia, diváci a priaznivci hádzanej prijali túto informáciu pozitívne a prišli by na zápas. Samozrejme za dodržania podmienok stanovených vyhláškou č. 208 ÚVZ SR. V zhľadom na vývoj a aktuálne možnosti organizácií verejných športových podujatí sa vedenie klubu rozhodlo, že vstup na posledný domáci zápas NHE proti N. Zámkom v sobotu 22. mája bude bezplatný!"
 
 
Podrobnejšie usmernenia účasi divákov na hromadných športových podujatiacha podľa vyhlášky č. 208 ÚVZ SR nájdete na https://www.uvzsr.sk/docs/info/ut/vyhlaska_208.pdf
 
 
V stup na zápas HC Sporta Hlohovec - MHC Štart N. Zámky dňa 22.05. 2021 o 18:00h bude bezplatný!
Podmienkou je, že všetci zúčastnení dodržia vyššie uvedené nariadenia podľa vyhlášky č. 203 ÚVZ SR.
 
V prípade ďalších informáci kontaktujte: info@sporta.sk

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov