handball club 1951

Spokojnosť s úrovňou aj výsledkami

08.03.2022

Naše hádzanárske nádeje využili „hluché“ – voľné obdobie a v rámci štartu do jarnej časti súťaže si nachystali turnaj. Tí, čo boli v hale počas turnaja videli skutočne dobré zápasy a nielen z toho pramenila spokojnosť s úrovňou a výsledkami.


Dňa 5.3.2022 sa v športovej hale SPORTAacademy Hlohovec uskutočnil prípravný turnaj starších žiakov. Pozvanie prijali družstvá HK Kúpele Bojnice, HO Slovan Modra a TJ Strojár Malacky, tímy ktoré patria vo svojich súťažiach k lídrom súťaži. Samozrejme nechýbala domáca Sporta ako hostiteľ. Hralo sa systémom každý s každým čo prinieslo veľa napínavých a vyrovnaných zápasov a koniec koncov aj veľmi dobrú vzájomnú konfrontáciu všetkých zúčastnených. Lákadlom bol najmä duel Hlohovca s Bojničanmi. Tí mali skutočne veľmi dobré referencie, pretože od zimy zbierali skalpy súperov a triumfy nielen na slovenských turnajoch ale aj v Čechách. Domáce hádzanárske nádeje sa toho nezľakli práve ich zápas s Bojnicami bol tým najlepším na turnaji a bol sa na čo pozerať. Nielen pre to si celkové víťazstvo odniesli domáci žiaci, ktorí nenašli premožiteľa. Spomedzi individualít vynikli svojimi výkonmi a schopnosťami a preto boli cenení a to ako najlepší hráč, strelec, brankár a hráč s najrýchlejšou strelou. Z domáce družstva bol ocenený Matúš Skalický s najväčším počtom strelených gólov 29 v troch zápasoch. Najväčšiu bombu vysolil Malačan Dominik Marek s rýchlosťou až 100 km/h.

IMG_1699

Poradie:
1. HC Sporta Hlohovec
2. HK Kúpele Bojnice
3. TJ Strojár Malacky
4. HO Slovan Modra

Výsledky
HC Sporta Hlohovec – HO Slovan Modra 25:18 (14:10)
HK Kúpele Bojnice - TJ Strojár Malacky 25:18 (9:6)
HO Slovan Modra - TJ Strojár Malacky 21:14 (11:7)
HC Sporta Hlohovec – HK Kúpele Bojnice 22:19 (14:11 )
HC Sporta Hlohovec – TJ Strojár Malacky 23:20 (14:7)
HK Kúpele Bojnice - HO Slovan Modra 21:20 (12:10)

IMG_1688_1

Turnaj očami trénera žiakov Martina Múdreho
Som veľmi rád, že sa nám podarilo zorganizovať takto kvalitne obsadený turnaj. Každý zápas bol veľmi vyrovnaný a hralo za až do posledných minút. Je to veľmi dobrá príprava na jarnú sezónu súťaže, kde musíme dohrávať aj značnú časť zápasov z jesennej časti. Chlapcov chcem pochváliť za bojovnosť a prajem, si aby sme v takomto nasadení a tréningoch pokračovali aj naďalej.“


Na záver sa žiada poďakovať nielen hráčom a trénerom, pretože predviedli všetci to, čo ich baví a priniesli opäť do športovej haly to pravé zápolenie a hádzanú. Zároveň teší aj fakt, že do haly sa mohli po uvoľnení opatrení konečne vrátiť aj diváci a najmä rodičia, ktorí prišli povzbudiť svoj klub a svoje deti.

IMG_1677

IMG_1686

IMG_1675

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov