handball club 1951

Tím Sporty do novej sezóny aj s odchovancami

15.05.2022

Hlohovčania síce momentálne zvádzajú tuhý boj o bronzové medaily v aktuálnej sezóne Niké Handball Extraligy, no z ich kuchyne prichádzajú veľmi pozitívne správy. Trvalo to trošku dlhšie, kým sa to celé “uvarilo”, no dôležité je, že tím okolo Petra Dudáša a Samuela Mažára ostáva pokope. Mladá partička túto sezónu prekvapila na scéne nielen doma ale vôbec v celej extralige, pretože práve boj o bronz je vzhľadom na predsezónne ciele viac než nad očakávanie. Tím nielen zaujal výsledkami ale aj chémiou. Už počas jesene “muselo” dôjst k vynútenej zmene na trénerskom poste a teda ani rošáda Mažár do poľa a Dudáš na trénerskú stoličku tím nerozhodila. Navyše tím kvárili  na prelome rokov vo veľkom zranenia, ale aj tomu odolal. A nebyť covidoých prekážok, zákazov a striktných obmedzení, ktoré výrazne zasiahli aj diváka a fanúšika a nepochybne aj úroveň súťaže, tak táto sezóna pre mužský tím Sporty mohla byť ozaj viac veľmi vyderaná.

2.clanok
Pokiaľ ide o zapracovanie mladíkov z domácej liahne, aj tí budú súčasťou tímu v nasledujúcej sezóne, ako priblížil prezident klubu Patrik Voltmann: “Som veľmi rád, že sa nám podarilo dohodnúť na predĺžení zmlúv so všetkými hráčmi aktualného kádra mužov. A nemenej ma teší, že sme podpísali zmluvy aj s našimi talentovanymi odchovancami Jakubom Antalom, Jurajom Brunčakom a Sebastiánom Paloncym. Je predpoklad, že do začiatku prípravy ešte káder doplníme o jedného - možno dvoch hráčov.”
Samozrejme, keďže tím ostáva pokope, sa tým myslí aj to, že sa nemení ani trénerské duo a proporcia v tíme Peter Dudáš - Samuel Mažár, ktoré povedie Hlohovec do letnej prípravy a teda aj do novej sezóny Niké Handball Extraligy 2022 / 2023.
Nateraz sa pozornosť sústreďuje na bronzové boje Hlohovca s Považskou Bystricou, ktorá má po prvom dueli navrch. No pri pohľade do budúcnosti a už teraz takmer na 100% hotovým tímom sa môžu Sporte otoriť nové perspektívy, môžu čakať na ňu nové výzvy a to nielen v Niké Handball Extralige. Na záver k téme príprav na novú sezónu a tvorbe tímu mužov Sporty už len toľko, že ešte sa uvidí, čo bude so Žuťom…

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov