handball club 1951

Nový kemp pre najmenších s angličtinou a športom

04.04.2023

webbanner-bekaert-pontis

Ani sa nenazdáme a letné prázniny sú čoskoro tu a každý by si želal, aby ich mohol využiť naplno, aktívne a hlavne zažiť kopec zábavy. Platí to aj pre tých najmenších.
Športový klub SPORTAcademy Hlohovec zo svojoho balíka "Šport pre každého" pripravil obmenený jazykovo športový kemp Funny Sport Camp 2023 pre deti (chlapcov aj dievčatá) vo veku od 6 do 12 rokov. Ide o denný kemp, ktorý sa orientuje na veľa zdravého pohybu, športovania a na aktivity v anglickom jazyku. O šporotvanie a dni plné akcie sa postarajú pedagógovia, tréneri a ich asistenti. O to jazykové šantenie sa postarajú skúsení lektori z jazykovej školy Yourchoice.

FSC2023webbaner
Komu sa nelení, tonu sa leto oplatí. Stačí trošku chcieť, vedieť sa tešiť a leto môže byť o veľa krajšie a zábavnejšie. zdravý pohyb, aktvity, vždy dobrá nálada a niekoľko prekvapení budú čakať na každého, kto sa prihlási. Prihlášku nájdete tu: Prihláška. Tak isto Vyhlásenie - ktoré je potrebné vyplniť  a odoslať (oba dokumenty) na uvedený kontakt.
Komu by sa málio, ďalšie informácie sú dostupné na tel. čísle +421 915 498 564 / shc@sporta.sk. Odborným garantom sú tréneri a pedagógovia SPORTAcademy Hlohovec. SPORTAcademy tento nový formát kempu pripravuje v spolupráci s Nadačným fondom Bekaert pomáha v Nadácii Pontis a ponúka pre všetky deti nielen pre členov SPORTAcademy.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov