handball club 1951

Spoločnosť Bekaert upriamil pozornosť na podporu pre šport

10.04.2023

Spomedzi azda najväčších zamestnávateľov v regióne upriamil jeden z nich svoju pozornosť na podporu športu. Veľkou mierou a so záujmom podporí aktivity a činnosť SPORTAcademy Hlohovec v roku 2023 a  nebude to len hádzaná. Páve jedna časť podpory je nasmerovaná na rozvoj ďalšieho športu, ktorý v poslednom období pod "Sportou" zaznamenáva prudký nárast záujmu detí a verejnosti a hlavne skvelých výsledkov. Takiež nemalá časť podpory je nasmerovaná aj pre tých najmenších - pre deti vo veku od šesť rokov.

webbanner-titulka

Spoločnosť Bekaert sa takto zaradil medzi najvýznamnejších partnerov športového klubu SPORTAcademy Hlohovec. Prepojením na minullosť, kde ako pôvodná "Drôtenka" podporovala roky mužskú hádzanú v Hlohovci, nasmerovali v aktuálnom kalendárnom roku už podporu A-tímu hádzanárov v Niké Handball Extralige, kde pôsobí väčšia časť domácich odchovancov. 

Tým, že podporovateľ športu spoločnosť Bekaert prostredníctvom Nadácii Pontis podporí významné veľké a zároveň ojedinelé podujatie na Slovensku a v Čechách - Bekaert Cup (Česko - Slovenský pohár v lukostreľbe), prikladá patričný význam pre rozvoj a dosahovanie skvelých pozitívnych úspechom najmä lukostreleckej mladi. Ďá sa povedať, že aj v rámci z predošlej spolupráci si Bekaert zobral rozvojl ukostreľby v Hlohovci za svoje. A oplatilo sa, pretože vzniklo podujatie, ktoré sa rovná M-SR a súťažiaci sa najmä v hlohoveckej športovej hale schádzajú z celého Slovenska a Čiech, kde vzniká výborná športová konfrontácia a saozrejme členovia SPORTAcademy dosahujú skutočne skvelé výsledky.

Pomerne z veľkého balíka finančných prostriedkov zvyšné časť bola nasmerovaná smerom k najmenším vekovým kategóriám - k deťom od šesť rokov a to tak, aby našli počas leta dostatok priestoru na šport a aktivity spojené aj s lekciami anglického jazyka. Pre tieto dievčatá a chlapcov sa tak vytvoril priestor a dôvod, aby v ďalšej časti mohli pokračovať v  "nadstavbe" športového života v katagóriách prípraviek v hádzanej a futbalu, ktoré klub tak isto zastrešuje.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov