handball club 1951

Pilotný Funny Sport Camp napísal svoju prvú kapitolu

30.10.2023

Ako to býba aj letný čas sa žiada využiť aktívne - ideálne pohybom a zábavne. Preto SPORTAcademy Hlohovec pre najmenších športuchtivých pripravil pilotný ročník Funny Sport Campu, ktorý výraznou mierou podporil jeden z najväčšíh zamestnávateľov v regióne a to spoločnosť Bekaert. Tým najpodstatnejším motívom tohto kempu bolo prilákať deti vo veku od šesť rokov a zaujať ich poriadnou dávkou aktivít, hrami, zdravým pohybom, športovaním. Pridanou hodnotou bolo toto všetko doplniť lekciami anglického jazyka, kde tak isto nebola núdza o zábavu.

webbanner-titulka_1

Na prvýkrát sa podarilo ciele naplniť takmer podľa predstáv, veď necelá štyridsiatka detí z Hlohovca ale aj okolia našla dostatok priestoru na zábavu a športové šantenie, čím sa najmä pre tých nových - potenciálny budúcich športovcov a športovkyne otvorila cesta, resp. možnosť zapojiť sa do ďalšieho športovania v rámci klubu a to  ako napríklad v oddieloch hádzanej, futbalu či lukostreľby. Očakávaním teda bolo, aby deti našli nadšenie, motiváciu a dostatok priestoru, aby si našli svoju cestu k športovaniu, pohybu a našli si tiež dôvod, prečo sa začať venovať športu ...aspoň to skúsiť.

71d361c9-0007-40f7-8658-4a663bc921fe

2_4

Počas týždňa, kde si vyskúšali všetko možné i nemožné, rozhýbali všetky svoje kosti a kostičky - a to v úmornom horku - nachádzali vždy dostatok skvelej nálady, výsledkom čoho boli zábava, radosť, nadšenie a množstvo zážitkov. Celé to mali podchytené a metodicky zvládnuté tréneri, pedagógovia a ich pomocníci z radov mládežníckych oddielov hádzanej. Tí sa starali denne o ich komfort, radosť ale aj o bezpečie, pitný režim či aj o  prísun stravy a vitamínov.

aa12e773-846d-439b-a070-a698e7294ffd

Okrem toho, aby to nebolo také celé lena len o športovaní, tak organizátori pridali deťom k aktivitám aj pár lekcií s anglicky hovoriacimi lektormi, ktorí mali tiež pre nich pripravené nielen poučné kvízy a jazykové hry.

Na prvýkrát to vyšlo nielen počasím, fantasticky sa vydaril aj výlet v bratislavskej "skákacej aréne", kde deti išli - skákali "svoje bomby". Vyšiel aj čas na kúpalisku. Nespočenté množstvo aktivít, hier, športovania a zábavy  sa vydarilo, čo každý deň potvdila bezprostredná radosť detí a následná interakcia. Zabavili sa všetci. Pilotný ročník Funny Sport Camp má úspešne prvú kapitolu za sebou.

1_1

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov