handball club 1951

Trnavská župa podporila hádzanársku mlaď

30.10.2023

V tomto roku sa dostalo výraznej podpory mládežníckym družstvám hádzanej zo strany Trnavského samosprávneho kraja. Finančné prostriedky z podpory SPORTAcademy Hlohovec využil na nákup športovej výstroje a dresov ako aj pre  material. tech zabezbečenie pre tímy mladších a starších dorastencov v Prvej lige a pre tím dorasteniek v Regionálnej lige - skupina sever.

dorci1

Nadobudnutá výstroj bude slúžiť nielen počas aktuálnej sezóny, počíta sa ju pravidelne využívať aj v nasledujúcom roku v sezóne 2024/2025. Vzhľadom ako na náročnosť (kontaktného) športu - hádzanej tak aj z pohľadu času bolo snahou zabezpečiť kvalitnejšiu výstroj pre uvedené tímy. Kvalitnejšia športová výstroj a ďalšie  zakúpené pomôcky by mali byť súčasťou lepšieho hodnotnejšieho športového života a športovej prípravy mládežníov v aktuálnom období a to nielen pre lepšiu reprezentáciu mesta i Trnavského samosprávneho kraja ale aj ako súčasť v dosahovaí lepších pozitívnych športových výsledkov.

TTSK-PODPORUJEME HADZANU

Touto cestou SPORTAcademy Hlohovec  vyslovuje slová vďaky za podporu zo strany Trnvaského samosprávneho kraja. Sme presvedčení, že prostriedky a zámer idú spolu správnym smerom  na ceste  športového rastu a podpory športujúcej mládeže v klube.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov