handball club 1951

Ďalšie detské športové nádeje do Sporty

Autor: sporta.sk, 07.09.2017

V pondelok 4.9. s nástupom nového školského roku sa v ŠH Na Zábraní v Hlohovci pod “strechou" Sporty Hlohovec uskutočnil prvý spoločný nábor pre futbal a hádzanú pre deti vo veku 5 až 9 rokov.

Všetkých rodičov a deti - chlapcov i dievčatá, ktorí prejavili záujem rozvíjať sa pohybovo a šporovať najprv privítal prezident klubu Patrik Voltmann. V krátkosti priblížil ambíciu pracovať s týmito dvoma športmi pod jendou strechou - pod Sportou Hlohovec:
“Od júla tohto roku rozbiehame aj mládežnícky futbal popri hádzanej. Aj v tomto smere chceme dať deťom čo najviac priestoru na ich rozvoj. Nateraz očakávame, že sa k nám prihlásia ďalšie deti a keďže práve sa rozbieha nový školský rok, je veľká pravdepodobnosť, že mnohé deti i rodičia hľadajú aktivity mimo školy. Veľa bude závisieť od rozvrhu a dostupnosti rôznych krúžkov a ďalších možných aktivít. My sme pripravení poskytnúť maximum zo športového servisu aj pre futbal aj pre hádzanú a všetky deti sú vítané”. Najbližší nábor budeme v realizovť najbližší pondelok 11.9, následne 18.9., 25.9. a ešte aj 2.10. - vždy v pondelok od 16:00 do 17:00 hod. v ŠH Na Zábraní v Hlohovci. Individuálny záujem o prihlásenie detí na futbal, resp. na hádzanú môžete adresovať na uvedených kontaktoch: Ivan Dávidek davidek@sporta.sk +421 911 204 338 / Tomáš Húska huska@sporta.sk +421 915 498 564

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov