handball club 1951

Ženám ušiel bod v posledných sekundách zápasu

Autor: sporta.sk, 17.09.2017

 

Ženy Sporty v nedeľu (17.9.) vstúpili do novej sezóny 1. ligy žien. Tím Ivana Dávidka plný očakávaní (aj s posilou: N. Španihelovou) naskočil na palubovke MŠK Dunajskej Stredy s odhodlaním priviesť domov cenné body. Skóre zápasu otvorila Sporta až na začiatku 4. minúty Z. Koníkovou a Sporta sa ujala vedenia. No celý priebeh prvého polčasu sa oba tímy len doťahovali v jednogólovom vedení. Raz viedla Sporta, raz MŠK. Záver prvého polčasu však vyšiel lepšie hostkám, ktorý ho vyhrali len tesne 14:15. Skóre druhého dejstva opäť otvorila Sporta D. Pavlíkovou, čím sa im podarilo ísť do dvojgólového vedenia. To im vydržalo až 42. minúty. Potom nastala fáza pre doťahovanie jednogólového manka domácim tímom. Dunajskostredčanky ale nedopustili, aby Sporta odskočila na viac gólov. Zlom nastal v 56. minúte zápasu, kedy domáci tím vyrovnal na 26:26, resp. na 27:27 a 28:28, aby v posledných dramatických sekundách strhol víťazstvo na svoju stranu. Posledný gól duelu padol v čase 59:59 do siete Sporty a rozhodol o víťazstve domáceho MŠK Dunajská Streda.
V drese Sporty sa predstavili aj dorastenky K. Slamková, I. Skaličanová či M. Slamková. Streleckým koncertom sa prezentovala v dueli hráčka Sporty Z. Kolníková, ktorá zaťažila konto súperiek 14 presnými zásahmi. Na druhej strane jej výborne sekundovala C. Bugárová s 9. gólmi.

MŠK Dunajská Streda - HC Sporta Hlohovec 29:28 (14:15)

Sporta: K. Kisová 3, D. Gašparovičová, K. Slamková 1, I. Skaličanová 1, M. Janková 1, D. Pavlíková 2, S. Sedláčková, K. Kašníková 1, S. Csáková 1, Z. Kolníková 14, R. Krajčovičová, N. Španihelová 3, M. Luščonová 1, M. Slamková
Tréner: I. Dávidek, vedúci tímu  J. Šereš
Najlepšie strelkyne MŠK D. Stredy: C. Bugárová 9,  M. Straková 5, L. Lelkesová 5, O. Nayová 3
Pok. hody: 7/5 - 3/3
Vylúčenia: 4 - 2
Rozhodovali: P. Dvorský, M. Manek
Diváci: -

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov