handball club 1951

V nedeľu doma očakávané zápasy doastencov len s jedným víťazstvom

05.11.2017

Mladíci Sporty mali pred dôležitým dvojápasom proti súperovi z Trebišova dvojtýždňovú zápasovú prestávku spôsobenú reprezentačnými zrazmi mužov, juniorov a kadetov, kde Sporta mala svoje želiezka v ohni. Zodpovedná príprava pred dôležitým zápasom počas uplynulého týždňa prebehla bez prerušenia a tak v nedeľu konečne došlo na očakávané zápasy proti zdatným súperpm z východu z Trebišova. V Nedeľu (5.11.) najprv zabojovali o body a o víťazstvo mladší dorastenci a následne starší dorastenci. Napriek snahe skončili nakoniec očakávané zápasy doastencov len s jedným víťazstvom.


Mladší dorastenci naskočili do zápasu veľmi dobre, zápas rozbehli vo svižnom tempe a v 5. minúte viedli 4:2, resp. v 8. minúte 6:2. No v 14. minúte už bolo yrovnané 6:6. No boli to mladíci Sporty, ktorí sa opäť dostali do vedenia a v 21. minúte viedli už 11:7, ale do konca polčasu sa Trebišovčanom opäť podarilo dorovnať na 13:13. Štart do druhého dejstva vyšiel lepšie hosťom, dostali sa do vedenia 13:15. Následne prišlo vyrovnaie zo strany Sporty. Doťahovačka oboch súperov o jeden gól trvala do 44. minúty. Od tohto momentu začali Trebišovčania domácim unikať a sily na strane Sporty začali pomaly ubúdať. Nepremenené šance obrali Sportu o lepší výysledok z očakávaného zápasu. Nakoniec Trebišov potvrdil svoje tabuľkové postavenie v súťaži víťazstvom na palubovke Sporty v pomere 22:26.


Martin Múdry, tréner HC Sporta Hlohovec: "Trebišov má v tejto vekovej kategórií šikovné družstvo. Škoda, že v prvom polčase sme si neudržali päťgólový naskok. V druhom polčase už nám dochádzali sily a najväčí problém bol v premieňaní čistých gólových príležitostí."

HC SPORTA HLOHOVEC - HK SLAVOJ TREBIŠOV 22:26 (13:13)
(mladší dorastenci)
Sporta: M. Pereslény 1, M. Mareček 4, P. Pauk, M. Triebeľ, J. Lutovský 4, T. Bogár 6/1, E. Holdoš 2, A. Antala 2, D. Varga 2, A. Kubrovič, F. Dolník 1, L. Ľuba, I. Slovák, tréner - M. Múdry, vedúci - Ľ. Martin
Najlepší strelci za Trebišov: D. Mašťan 6, M. Hrinďák 5, J. Hudák 4
Vylúčenia: 3 - 2
Pok. hody: 2/1 - 0/0
Rozhodovali: M. Kica, A. Štefanová
Diváci: 100


V zápase starších dorastencov, ktorí išli do zápasu v okliešťšnšj zostave, stála nielen štastena na strane domáceho tímu. Domáci tím predviedol svoju silu a jednoznačne, góly do súperovej bránky vravia sami za seba. Síce úvod zápasu v rozmedzí 5. až 10. minúty bol trošku rozpačitý a bol to súper, ktorý mal gólovo navrch. No od 10. minúty zobrala opraty zápasu do vlastných rúk Sporta a predčila takmer vo všetkom svojho súpera. Do polčasu si zverenci M. Múdreho vytvorili výborný náskok 6 gólov v pomere 14:8, ktorý v ďalšom priebehu len zveľaďovali Nakoniec zápas s prehľadom doviedli do víťazného konca. Sporta pokorila Trebišov rozdielom 10 gólov a zaslúžene zvíťazila 33:23. Rado Demko sa v zápase veľmi pochlapil a rodákom z Trebišova v zápase nadelil až 7 gólov na cestu domov.

Martin Múdry, tréner HC Sporta Hlohovec: “Naopak, starší dorastenci v oklieštenej zostave podali bojovný výkon, za ktorý sa im chcem poďakovať. Najlepšími hráčmi boli D. Anič s R. Demkom, ktorí v zápase dominovali aj strelecky."

HC SPORTA HLOHOVEC - HK SLAVOJ TREBIŠOV 33:23 (14:8)
(starší dorastenci)
Sporta: V. Cvíčela 3, D. Anič 11/2, M. mareček 1, T. Ševčík 4, R. Demko 7/1, E. Holdoš 3, P. Prikryl, D. Varga, M. Jankovič 4, M. Paloncy, L. Ľuba, tréner - M. Múdry, vedúci - R. Sedláček st.
Najlepší strelci za Trebišov: M. Tóth 10/1, O. Megela, M. Vysokal, L. Halgaš po 3
Vylúčenia: 2 - 2
Pok. hody: 3/3 - 2/1
Rozhodovali: M. Kica, A. Štefanová
Diváci: 100

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov