handball club 1951

Dorastenci proti Bratislave úspešní len z polovice

20.11.2017

Dorastenencké výbery si už v piatok (17.11.) predohrali svoje zápasy 9. kola proti rivalovi z Bratislavy. Už počas letnej prípravy vzájomné meranie síl bolo predzvesťou, že v prípade ostrých vzájomných zápasov to bude zaujímavé. Repete z letnej prípravy sa mladíkom Sporty vydarilo len z polovice. Starší dokazáli pokoriť svojho súpera a zvíťazlli zaslúžene v pomere 26:21. Mladším však zápas vôbec nevyšiel. Nedokázali sa strelecky presadzovať a nefungovala obrana, čo vyústilo až k prehre na domácej palubovke vysoko v pomere16:27.


HC SPORTA HLOHOVEC - ŠKP BRATISLAVA 26:21 (15:11)
(starší dorastenci)
Sporta: V. Cvíčela, A. Smetánka 1, D. Anič 8/5, M. Mareček, T. Ševčík 2, T. Bogár 5, R. Demko 6, T. Dolník, E. Holdoš 1, P. Prikryl 2, M. Jankovič 1, M. Paloncy, L. Ľuba, tréner M. Múdry, vedúci - R. Sedláčak st.
Najlepší strelci za Bratislavu: S. Janoška 6/1, M. Chebeň 5/2, R. Modrovský 4
Vylúčenia: 3 - 3
Pok. hody: 6/5 - 3/3
Rozhodovali: M. Kica, M. Nagy
Diváci: 40

Boli to hráči Sporty, ktorí načali v zápase gólový účet srbským reprezentantom D. Aničom. ŠKP v zápätí dorovnal gólom a následne gól pridala aj Sporta, ktorá mala jeden gól vždy navrch až do 10. minúty. Potom pridala ďalšie a jednogólový náskok bol razom v 13. minúte už štvorgólový. Súper však nedokázal do konca prvého dejstva zosekať náskok Sporty, a tak domáci tím šiel do druhého polčasu so štvorgólovým vedením v pomere 15:11. Do druhého polčasu naskočili Bratislavčania s odhodlaním zmazať náskok Sporty. V prvej pätnásť minútovke druhého polčasu sa hosťom nepodarilo dostať bližšie ako na dva góly. Hlohovčania viedli pred poslednou desaťminútovkou zápasu 23:19 a do záveru zápasu kontrolovli hru. Súpera nepustili už do ničoho. Sporta nedala ŠKP šancu opäť vstúpiť do zápasu a otočiť ho vo svoj prospech. Starší dorastenci zaslúžene vyhrali nad rivalom z Bratislavy 26:21 a posunuli sa priebežne na 3. miesto v tabuľke prvej ligy starších dorastencov, so stratou len troch bodov na lídra Tatran Prešov.



HC SPORTA HLOHOVEC - ŠKP BRATISLAVA 16:27 (6:13)
(mladší dorastenci)
Sporta: M. Pereslény, M. Mareček 4, P. Pauk 1, M. Triebeľ 3, J. Lutovský, T. Bogár 1/1, E. Holdoš 3/1, A. Antala, D. Varga, A. Kubrovič, F. Dolník 3, L. Ľuba, I. Slovák 1, tréner - M. Múdry, vedúci - M. Ľuba
Najlepší strelci za Bratislavu: J. Šimončič 7, R. Popelka 6, K. Halla a S. Kišš po 4
Vylúčenia: 4 - 4, ČK P. Pauk (Sporta)
Pok. hody: 2/2 - 4/3
Rozhodovali: M. Kica, M. Nagy
Diváci: 40

Skóre zápasu načala Sporta a ŠKP hneď odpovedalo vyrovnávajúcim gólom. Doťahovanie súperov na jeden gól vydržalo len 11. minúty zápasu za stavu 4:5. Potom iniciatívu prevzali hostia a dostali sa postupne do vedenia. Súper zvyšoval vedenie, domáci tím sa nevedel presadiť v útoku a do konca prvého polčasu dokázal streliť už len dva góly. ŠKP išlo do druhopolčasového zápolenia so sedemgólovým náskom 6:13. Polčasová pauza však Sporte vôbec nepomohla. nedokázala sa dostať späť do zápasu a ani jeho priebeh len zdramatizovať. V 46. minúte zápasu Bratislavčania viedli o hrozivých 13 gólov 10:23. O zápase bolo už prakticky rozhodnuté. ŠKP doviedol dôležitý zápas do svojho víťazného konca v pomere 16:27. Nečakaná prehra mladíkov ich odsunula priebežne až na 5. miesto v tabuľke prvej ligy mladších dorastencov. Víťazstvo ŠKP znamená posun pred Sportu s dvojbodovým náskokom. Strata Hlohovca na lídra Tatran Prešov je touto prehrou už šesť bodová.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov