handball club 1951

Ženy napodobnili mužov, keď tak isto “vybavili” ŠKP

18.12.2017

Len deň po tom ako muži Sporty odplatili prehru bratislavskému ŠKP v Slovnaft Handball Extralige, si to Hlohovec s Bratislavou rozdal opäť. Aj tento raz boli “ružičky” úspešnejšie. Síce víťazstvo Sporty sa nerodilo ľahko, najmä prvé dejstvo bolo až veľmi rozpačité a po hernej stránke veľmi slabé. Domáce hráčky kopili chyby ako v obrane tak aj v útoku. Hostky zas dokázali dávať až veľmi lacné góly a aj preto nielen ich vstup bol lepší do zápasu, ale v 12. minúte už viedli Bratislavčanky 2:7. Domáce sa zobudili až v 22. minúte, kedy dorovnali na 10:10 a začínalo sa odznovu. To už však boli lepšie hráčky na ihrisku práve tie hlohovské. Do konca prvého dejstva si vytvorili trojgólový náskok v pomere 15:12. Hlohovčanky sa zlepšovali každou minútou aj v druhom polčase a preto začali postupne napĺňať víťazné ambície proti tímu z dna tabuľky. V 45. minúte zápasu bolo už 26:15 pre Sportu a do záveru zápasu tím Ivana Dávidka dohrával v pohode a kontroloval priebeh hry. Ženy Sporty nakoniec po veľmi zlom úvode zápasu otočili a napodobnili mužov, keď tak isto “vybavili” doma ŠKP vysoko a zaslúžene 34:19.

HC SPORTA HLOHOVEC - ŠKP BRATISLAVA 34:19 (15:12)
Sporta: K. Kisová 3, K. Slamková 3, I. Skaličanová 2, M. Janková 3, D. Pavlíková 3, K. Kašníková 2, Z. Kolníková 8/1, R. Krajčiová 6, N. Španihelová 3, M. Luščonová 1, L. Dávidková, J. Mozoľová, tréner - Ivan Dávidek, vedúci tímu - J. Šereš
Najlepšie streľkyne za ŠKP: A. Hanušová, L. Jurigová po 4
Vylúčenia: 2 - 2
Pok. hody: 3/1 - 4/3
Rozhodovali:P. Bačík, M. Nagy
Diváci: 60

Prezimujú na výbornom 2. mieste
Tím Sporty s 8 výhrami a 3 prehrami prezimuje na výbornom druhom mieste za vedúcim Interom Bratislava. Pravdou je, že špica tabuľky je veľmi natesno. Všetkých prvých päť tímov má zhodne po 16 bodov. Fanúšikovia hádzanej sa možu tešiť na odvetné duely domácej Sporty. Odvety začínajú prvým jarným kolom 17., resp. 18. februára 2018.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov