handball club 1951

Žiačkám proti Seredi a žiakom proti N. Zámkom sa nedarilo

18.12.2017

V Nedeľu (17.12.) na Zábraní v ŠH odohrala séria žiackych zápasov. Žiacke tímy pod vedením kouča R. Madového nastúpili proti rovesníčkam zo Serede a žiaci pod vedením S. Mažára proti N. Zámkom. Bilancia spolu z 5 zápasov je pre Sportu veľmi nepriaznivá.
Mladšie aj staršie žiačky podľahli súperovi zo Serede. V prípade mladších žiačok to bola jednoznačná záležitosť v prospech súpera, ktorý položil základy svojho úspechu už v prvom polčase. Seredčanky tak zaznamenali víťazstvo vysoko v pomere 8:27.
Staršie žiačky dokázali súperovi vzdorovať a výraznejšie mu znepríjemnili boj o cenné body. Už v prvom polčase to bolo tesné. No aj tak sa z víťazstva tešili opäť hostky v pomere 21:24.
Mladších žiakov čakal dvojzápas najprv s novozámockým “áčkom”, potom zápas aj s “béčkom”. V prvom prípade to bolo skutočne veľmi tesné. Sporta vyhrala prvé dejstvo 12:10. No v závere duelu sa športová šťastena priklonila na tím hostí a len tým najtesnejším rozdielom si pripísali cenné víťazstvo v pomere 21:22. Druhý zápas Sporty bol na oplátku v prospech Sporty. Nedala ani tú najmenšiu šancu svojmu súperovi. Mladší žiaci zvalcovali novozámocké “béčko” vysoko 27:8.
Starším žiakom vôbec nevyšiel zápas napriek enormnej snahe. Súper bol lepší a to rozhodlo. Padali mu góly do siete Sporty a základ úspechu si mladí Novozámčania pripravili už prvopolčasovým výsledkom 10:15. V druhom polčase kontrolovali hru a zaslúžene zvíťazili vysoko v pomere 19:29.

Záverečnú zápasovú bodku dajú oba tímy žiačok v utorok 19.12. doma v dohrávanom stretnutí proti Kolárovu.

HC SPORTA HLOHOVEC - HK SLÁVIA SEREĎ 8:27 (6:12)
(mladšie žiačky)

HC SPORTA HLOHOVEC - HK SLÁVIA SEREĎ 21:24 (10:13)
(staršie žiačky)



HC SPORTA HLOHOVEC - HC ŠTART NOVÉ ZÁMKY A 21:22 (12:10)
(mladší žiaci)

HC SPORTA HLOHOVEC - HC ŠTART NOVÉ ZÁMKY B 27:8 (13:4)
(mladší žiaci)

HC SPORTA HLOHOVEC - HC ŠTART NOVÉ ZÁMKY 19:29 (10:15)
(strarší žiaci)

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov