handball club 1951

Dorastenci v Modre bez bodového zápisu

26.02.2018

V druhom jarnom kole v prvej dorastenenckej lige mladšieho a staršieho dorastu čakal na mladíkov zo Sporty veľmi zdatný súper, no nie nezdolateľný. Na jeseň si mladší dorastenci s rovesníkmi z Modry poradili veľmi ľahko. Zdolali ich vysoko 40:15. Starší dorastenci zas uhrali výbornú remízu 33:33. Ako to však býva, každý zápas je iný. Tak tomu bolo aj uplynulú sobotu (24.2.) na palubovke v Modre. Navyše absencie hráčov ako D. Aniča (ešte stále je v Srbsku), E. Holdoša (dlhodobo zranený), L. Ľubu (chorý) si vyberajú svoju daň. Na druhej strane je žiadúce pripomenúť, že aj v dorastenenckých tímoch Modry sú výborní a perspektívny hráči, ako M. Potisk, F. Chalabala či D. Mišových.
Nič to na tom nemení, že stále je o čo hrať. Jarná časť v prvej dorastenenckej lige mladšieho a staršieho dorastu má momentálne za sebou ešte len druhé kolo.


TJ SLOVAN MODRA - HC SPORTA HLOHOVEC 33:29 (17:15) - starší dorastenci
Sporta: V. Cvíčela 2, A. Smetánka 6, M. Mareček 4, P. Pauk 1, T. Ševčík 8, T. Bogár 5, R. Demko 2, T. Dolník, E. Holdoš, P. Prikryl 1, M. Paloncy, tréner - M. Múdry, vedúci tímu M. Ľuba
Najlepší strelci za Modru: M. Potisk a F. Chalabala po 10, D. Mišových 6
Pok. hody: 5/3 - 4/3
Vylúčenia: 0 - 3
Rozhodovali: P. Bačík, P. Mihálik
Diváci: 70

Martin Múdry, tréner HC Sporta Hlohovec: "Chalani síce bojovali, ale na výhru to nestačilo. V drese hostí nepravidelne nastupuje aj M.Potisk. Je to rozdielový hráč v tejto kategórií, ktorý keď je na ihrisku, vie vystreliť a uvolniť spoluhráčov. Verím že s návratom D. Aniča zo Srbska stúpne aj naša útočna sila. Stále je potešitelné, že starší dorast sa aj napriek prehre drží v popredí tabuľky (na priebežnom treťom mieste)."


TJ SLOVAN MODRA - HC SPORTA HLOHOVEC 28:26 (16:14) - mladší dorastenci
Sporta: M. Pereslény 1, M. Mareček 3, P. Pauk 2, M. Triebeľ 2, J. Lutovský 2, T. Bogár 7, A. Antala 5, D. Varga 1, F. Dolník 2, K. Daniš, E. Holdoš 1, tréner - M. Múdry, vedúci tímu - R. Sedláček
Najlepší strelci za Modru: D. Mišových 12, M. Hidaši 5
Pok. hody: 2/2 - 3/3
Vylúčenia: 4 - 2
Rozhodovali: P. Bačík, P. Mihálik
Diváci: 70

Martin Múdry, tréner HC Sporta Hlohovec: "Na zápas do Modry sme odchádzali bez brankára L. Ľubu, ktorý je pre chorobu mimo už druhý týždeň. Nahradiť sa ho snažili K. Daniš (zo starších žiakov) a zároveň E. Holdoš, ktorý len pred týždňom začal s prípravou skoro po trojmesačnej pauze. Už v prvom kole s Malackami sme hlavne v prvom polčase cítili absenciu L. Ľubu v bráne, no teraz už sme to "neustáli". Takisto aj absencie E. Holdoša hlavne v obrane sú veľmi citeľné. Po presvečivom víťazstve doma na jeseň si niektorí hráči mysleli, že "to príde samo". Vstup do zápasu nebol zlý a do 20. minúty sme viedli. V druhom polčase boli domáci viac bojovnejší a zaslúžene vyhrali."

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov