handball club 1951

Turnaj Woman and Man old

20.03.2018

V sobotu (24.3.) sa v športovej hale v Hlohovci tento raz predstavia iní profesionáli a profesionálky vo svojej kategórii. Pôojde turnaj "starých gárd hádzanej". Do mesta ruží zavíta turnaj, ktorí organizuje Skúsený hádzanársky team Hlohovec. Na turnaji sa predstavia tímy: z Hlohovca, Dubnice n. Váhom, Trnavy, Bratislavy, Šale, Trenčína, Ostravy, Pezinka, Vrútok, Partizánskeho, Hraníc, Zubří, Malaciek, Nitry vo vekových kategŕiách: muži nad 35 rokov a ženy nad 30 rokov. Turnaj tvoria dve ženské skupiny a jedna mužská. Hrať sa bude podľa súčasných pravidiel hádzanej EHF pre old kategórie, pričom každý zápas - aj tie o umiestnenie bude trvať 1 x 15 min..

Brány podujatia sa otvria už túto sobotu o 8:00 hodine a predpokladaný koniec je naplánovaný približne na 19:00 hodinu. Následne bude organizátorom výhlásenie výsledkov a vyhodnotenie turnaja.

Kto má záujem "hecnúť" nielen domáci tím ale aj povzbudiť "ladnejšiu" hádzanú, tak nech sa páči. V sobotu v športovej hale na Zábraní si to rozdajú tímy s pomalšou a možno aj elegantnejšou hádzanou.

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov