handball club 1951

Omladený tím Sporty v prvom kole s prehrou

01.09.2018

Do prvého tohtosezónneho kola Slovnaft Handball Extraligy naskočil výrazne omladený tím Sporty pod vedením nového trénera Š. Kelemena s veľkými očakávaniami a to na pôde Štartu Nových Zámkov. Začiatok duelu strelecky otvoril svojím prvým gólom nová posila Hlohovca Tomáš Mažár a Kelemenovej omladine sa celkom darilo, keď v 14. minúte viedla 4:9. Do 25. minúty však domáci skúsený tím Nových Zámkov dorovnal na 10:10 a v poslednej päťminútovke prvého polčasu dokonca otočili vo svoj prospech. Novozámčania išli do šatní po prvom polčase s náskokom 3 gólov s rezultátom 15:12, čím si vytvorili výborný základ do druhého polčasu. Troj - štvorgólový náskok Sporta nedokázala dotiahnuť, no najbližšie bola k vyrovnaniu až v 53. minúte za stavu 26:25. No opätovný zvrat v prospech Hlohovčanov sa nekonal. V športovej hale Milénium vypadol prúd elektrickej energie a táto technická “prestávka” padla vhod viacej domácim. Štart si ustrážil tesný náskok a do konca zápasu ho ešte navýšil na konečných 31:27.

MHC ŠTART NOVÉ ZÁMKY - HC SPORTA HLOHOVEC 31:27 (15:12)
Sporta: L. Péchy 9, D. Anič, M. Holdoš 2, L. Rakús 1, M. Kosák, T. Ševčík 1, V. Cvíčela, T. Bogár 3, T. Mažár 1, A. Smetánka, D. Šatura, D. Kývala 8, P.Prikryl, M. Hajko 2 - Š. Kelemen - tréner, M. Voltmann - vedúci tímu
Najlepší strelci MHC Štart N. Zámky: F. Ficza 6, G. Vadkerti 5, M. Kocák a I. Veréb po 4
Vylúčenia: 3 - 4
Pok. hody: 3/2 - 2/1
Rozhodovali: Z. Oťapka, R. Zubo / Delegát: I. Karlubík


Štefan Kelemen, tréner Sporty: "Bol to pre nás veľmi tažký zápas, v ktorom chlapci bojovali. Škoda prvého polčasu, kedy sme prišli o vedenie. Skúsenejší súper otočil a dostal sa do vedenia. My sme sa nevzdávali. V závere sme boli blízko k zvratu, no dlhší výpadok elektrickej energie v hale nás rozladil a chalani sa nevedeili po tom dostať do tempa."

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov