handball club 1951

Sportu nezastavil ani Inter

29.10.2018

Ašpirant na líderskú pozíciu Inter pricestoval na zápas aj s bývalou významnou slovenskou reprezentatntkou Petrou Beňuškovou. Tá v zápase veľmi nepomohla svojmu tímu, hoc nasúkala Hlohovčankám päť gólov. A to v nedeľu na úspech v ťažení proti Sporte aj tak nestačilo.

Sporta sa pustila do súpera od začiatku húževnato, a razom na konci štvrtej minúty viedla 3:0. Následne sa osmelil aj Inter, skorigoval a snažil s dotiahnuť na Sportu a vyrovnať skóre. To sa mu však za celé prvé dejstvo vôbec nepodarilo. Hlohovčanky si svoj náskok strážili a do prestávky si vytvorili sľubný štvorgólový náskok v pomere 14:10. Ani v druhom dejstve sa nedokázal hosťujúci Inter výraznejšie presadiť. S postupom času strácal dych a zverenky kouča I. Dávidka síce desať minút pred koncom duelu stále viedli len štyri góly. Bratislavčanky sa nedokázali vôbec dostať späť do hry a zabojovať o výsedok. Domáci tím v závere do konca zápasu odskočil Interu až na rozdiel šiestich gólov a tak konečný rezultát vyznel jasne pre Sportu v pomere 29.23.

Sporta na domácej pôde jasne pokorila rozdielom šiestich gólov vážneho súpera v boji o špicu súťaže Inter Bratislava a po tomto zápase si predĺžila víťaznú sériu už na šesť zápasov. Ovládla tak čelo tebuľky prvej ligy hádzanárok, no s tesným náskokom dvoch bodov pred Dunajskou Stredou.

Najbližšie ich čaká zápas opäť na domácej palubovke a to Šuranmi v nedeľu 4.11. o 18:00 hod..


HC SPORTA HLOHOVEC - INTER BRATISLAVA 29:23 (14:10)
Sporta: K. Bačikovská 5, D. Gašparovičová 1, N. Minárechová, M. Janková 1, K. Slamková 6, K. Kašníková 4, K. Majerská, N. Petríková 5, M. Luščonová 7, M. Slamková, V. Sásiková, tréner - I. Dávidek, vedúci tímu - J. Šereš
Najlepšie strelkyne Interu: P. Beňušková, J. Šebestová, T. Pončáková po 5
Vylúčenia: 2 - 2
Pok. hody: 4/2 - 2/1
Rozhodovali: Ľ. Majstríková, L. Jánošíková
Diváci: 150

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov