handball club 1951

Ženy Hlohovca nezaváhali. Zostrelili Topoľčany

18.03.2019

V 15. kole prvej ligy hádzanárok zverenkyne kouča Sporty Hlohovec Ivana Dávidka privítali na domácej palubovke nevyspytateľný tím Topoľčian (10. miesto).
Začiatok zápasu bol ale z pohľadu hostiek určite lepší ako z pohľadu domáceho tímu, veď celkom poľahky viedli v 5. minúte už 0:4. Postupne sa dostali k slovu aj domáce hráčky a začali na dlhé minúty skresávať náskok súperiek. V 26. minúte sa im podarilo vyrovnať skóre na 10:10. No s výhodou a naskokom jedného gólu na prestávku odchádzali predsa len hostky, keďže polšas vyhrali 11:12.
Domáce Hlohovčanky v druhom dejstve hneď do 39. minúty skóre opäť vyrovnali a začínalo sa odznovu za stavu 14:14. No teraz to boli už len zverenkyne trénera na domácej laviče I. Dávidka, ktoré ovládli hru a začali konečne kontrolovať vývoj zápasu vo svoj prospech. Súpeky nepustili už do ničoho vážneho. Do záveru zápasu im ešte unikli na rozdiel 8 gólov. Hlohovčanky po slabšom vstupe do zápasu si nakoniec vybojovali ďalšie cenné víťazstvo a len o skóre (za D. Stredu) naďalej naháňajú Stupavu na líderskej pozícii.


HC SPORTA HLOHOVEC - ŠKP TOPOĽČANY 29:21 (11:12)
Sporta: K. Bačikovská 5, D. Gašparovičová 1, M. Janková 4, K. Slamková 1, K. Kašníková 6, K. Majerská, N. Petríková 3, N. Španihelová 8, M. Luščonová 1, M. Slamková, V. Sásiková, tréner - I. Dávidek, vedúci tímu - J. Šereš
Najlepšie strelkyne za Topoľčany: D. Krajčíková 6, A. Schwarzová a K. Božiková po 5
Vylúčenia: 4 - 4
Pok. hody: 2/2 - 6/6
Rozhodovali: P. Haščík, J. Jablončíková
Divákov: 50

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov