handball club 1951

Karhan, Lipták a Skokan budú loviť talenty pre futbal a hádzanú

15.05.2019

Už takmer o týždeň SPORTAcademy Hlohovec  - presne v utorok 21. mája od 16:00 hod. odštartuje svoju akciu výber  detí vo veku 6 až 8 rokov pe futbal a hádzanú. Nič preto nenechali na náhodu a preto v pozícii lovcov talentov a športovo nadaných detí budú skutočne popredné osobnosti nielen klubového života ale aj výrazné osobnosti slovenského športu.

Výber detí pre futbal bude mať pod palcom bývalý slovenský futbalový reprezentant, dlhoročná opora FC Spartak Trnava a svetobežník Miroslav Karhan. Pre hádzanú to zas bude mať na starosť niekdajší reprezentačný tréner Slovenska a predným aj Čiech, dlhoročný kouč hádzanej aj v Hlohovci Martin Lipták. Sekundovať im a detailne zaostrí pri love na šikovné deti  z pohľadu všeobecnej pohybovej zdatnosti a atletiky  Milan Skokan, ktorý pôsobil okrem iného v MŠK Žilina, FK Senica, na futbalovom Žižkove a bol účastníkom OH.

Príležitosť ukázať svoj záujem o pohyb, svoj talent, rodiaci sa vzťah k športu a tým aj k podstatne zdravšiemu životu budú mať všetky deti - chlapci aj dievčatá vo veku 6 až 8 rokov. Je to ideálny čas, ako začať vážnejšie rozmýšľať o tom ako a kde sa venovať akému športu. SPORTAcademy so svojími lovcami všetkým tým, ktorí prídu pomôže a nielen uvedeným triom lovcov na športové talenty ale aj ďalšími trénermi, ktorí sa do výberu zapoja.

Bolo to dávno, kedy sa svojím športom začali ako deti venovať Karhan či Lipták, no stalo sta to pre nich životom a vášňou. A so športom a vytvalosťou to dotiahli ozaj dosť ďaleko. Každý z nich si prešiel svojím, nabrali poznatky, skúseností a videli športový profesionálny šport celkom z blízka. Takže majú čo povedať k tomu čo a ako a aké talenty loviť a to nielen pre budúce úspechy v športe. A v prípade Milana Skokana stačík keď postavíme aspoň skráteny rad športovcov, ktorý obrazne povedané prešli jeho rukami a pomohol im v ich športovej profesionálnej príprave: L. Bénes, M. Škriniar, J. Mucha, Z. Štrba, P. Rybár,hlohovskí hádzanári a slovenskí reprezentanti: P. Dudáš, M. Zernovič, L. Ďuriš , dokoca pomáha v súčasnosti aj tenistom atď..

Hlavne VY - milí rodičia, nechajte sa pozvať, nájdite si čas a priveďte svoje deti do športovej haly na Zábraní v Hlohovci. Dajme im spolu priestor ukázať sa a spolu ich priviesť k športu. Dajme im dôvod nech nám ukážu všetkú tú radosť z pohybu. Vidíme sa v športovej hale  už 21. mája od 16:00 hod..

A ako povedal futbalový matador, jeden z lovcov talentov  pre futbalovú SPORTAcademy Hlohovec Miro Karhan: "Ja budem tam a verím, že aj vy prídete so svojími deťmi"

Bližšie info k výebru detí pre futbal a hádzanú: T: Húska +421 915 498 564

Pozvánka: Miroslav Karhan

Pozvánka: Martin Lipták

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov