handball club 1951

Najprv Bánovce n. Bebravou a potom iný kaliber hoden Ligy majstrov

21.06.2019

Ženy Sporty sa už čoskoro predstavia v MOL lige a bude to presne po tridsiatich rokoch. Medzi elitou sa Hlohovčanky ocitli nie náhodou. Už po minulé roky stále patrili k slovenskej špičke v prvej lige hádzanárok. Tá posledná sezóna bola priam skvelá a Sporta znamenala postup zo striebornej pozície medzi ženskú československú špičku - do MOL ligy. V utorok 18. júna sa v Bratislave uskutočnil aktív klubov MOL ligy, ktorú bude opäť riadiť Slovenský zväz hádzanej a povzbudivé je i to, že bude za slovenskú stranu štartovať opäť šesť tímov, pričom z českej strany to bude osem tímov.

Žreb z aktívu klubov rozhodol o tom, že nováčik v MOL lige HC Sporta Hlohovec odštartuje svojú púť v lige domácim zápasom (31.8. 2019) proti Bánovciam nad Bebravou. Následne to už bude súper iného kalibru. Do mesta ruží pricestuje český majster DHK Baník Most a najmä domáci fanúšikovia sa teda budú mať na čo tešiť. Český majster má tento rok veľký zálusk aj na ženskú Ligu majstrov.

Štart v MOL-ke teda na úvod s dvoma domácimi zápasmi. "Určite sme chceli hrať svoj prvý zápas v lige na domácej palubovke pred domácim publikom. Želali sme si na rozbeh robnocenného súpera, čo si myslím, že sa podarilo práve s Bánovcami. Druhé kolo, resp. druhý zápas bude však krstom ohňom. Ja osobne sa veľmi teším na novú sezónu. Veľmi si želám, aby okrem výsledkov sme si dokázali hádzanú užiť," dodal na margo vyžrebovania prezident klubu Ing. Patrik Voltmann.

Vyžrebovanie MOL ligy 2019-20 (1)

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov