handball club 1951

Informácia k vstupenkám na dvojzápas žien a mužov na 9. novembra

08.11.2019

Prvý krát sa stalo počas aktuálnehoho ročníka MOL ligy, resp. počas Slovnaft Handball Extraligy, že oba seniorské tímy Sporty odohrajú svoj majstrovský zápas v jeden deň a navyše na domácej palubovke. Vedenie klubu sa preto rozhodlo informovať športovú verejnosť a fanúšikov ohľadom vstupného a organizácie týchto dvoch po sebe idúcich zápasov.

Pokladňa na prvý zápas v poradí - zápas žien HC Sporta Hlohovec - HK Hodonín bude otvorená hodinu pred začiatkom zápasu  - t.j. od 14:00 h. Cena vstupného je nezmenená: 3,00, resp. 1,50 EUR a bude platiť len na tento zápas.

Pokladňa na druhý zápas v poradí - zápas mužov HC Sporta Hlohovec - MŠK P. Bystrica bude otvorená tak isto hodinu pred začiatkom zápasu  - t.j. od 17:00 h. Cena vstupného je nezmenená: 3,00, resp. 1,50 EUR a bude platiť len na tento zápas.

Z pohľadu cien sa cena vstupného nemení a na každý z uvedených zápasov je samostatné vstupné. Z pohľadu organizácie oboch zápasov vedenie klubu ako aj organizačná zložka žiada dodržiavanie pokynov hlásateľa, usporiadateľov ako aj pokynov delegátov. V tomto prípade najmä po zápase žien bude potrebné špotovú halu vyprázdniť a pripraviť na ďalší - nasledujúci zápas mužov. Vstupenka zo zápasu žien nie je prenosná a nebude platná na zápas mužov - na každý zápas je potrebné si zakúpiť vstupenku zvlášť. Bez príslušnej platnej vstupenky nebude verejnosti, priaznovcom a fanúšikom umožnený vstup na jednotlivé zápasy.

V dôsledku organizácie dvojzápasu na sobotu 9. novembra 2019 vedenie klubu apeluje na dodržiavanie organizačných pokynov tak, aby sa priebeh a plynulosť oboch zápasov ako po športovej tak po organizačnej stránke nenarušila.

Program sobota 9. novembra 2019

HC SPORTA HLOHOVEC - HK HODONÍN, 10. kolo MOL ligy / začiatok: 15:00 h / otvorenie pokladne o 14:00 h / cena vstupného 3,00, resp. 1,50 EUR 

HC SPORTA HLOHOVEC - MŠK P. BYSTRICA, 9. kolo SHE / začiatok: 18:00 h / otvorenie pokladne o 17:00 h / cena vstupného 3,00, resp. 1,50 EUR 

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov