handball club 1951

Mladší dorastenci "utrpeli" víťazstvo

Autor: www.sporta.sk, 25.02.2012

HC SPORTA - HK Slovan Levoča 18:17 (9:7)

SPORTA: Masár, M. Paloncy - Tuska 8/1, Vavro 7, Sovič, Chovanec a Bublavý po 1, M. Helísek, Bilka, Mesároš, Bodiš, Smolka, N. Kabašta. Pok. hody 1/1 - 0, vylúčení 4/4.

Od začiatku duelu si počínala mlaď Sporty celkom úspešne, Levočanov držala na 2 až 3 gólový odstup. Avšak v poslednej päťminutovke, keď Sporta viedla 8:3 a zdalo sa, že už by sa to mohlo "rozbehnúť", boli to práve hostia, ktorí vo finiši prvého polčasu stiahli na polčasových 9:7. V druhom polčase opäť pokračovala doťahovačka, rozdiel v skóre zostával 1-2 góly. O výsledku zápasu, ktorý nakoniec pripomínal súboj "jednookého so slepým",  rozhodlo v dramatickom závere  azda viac šťastia. A to bolo na strane domácej Sporty.

Celý zápas sa vyznačoval technickými chybami, chybnými a nepresnými rozohrávkami, nekoncentrovanosťou a nízkou efektivitou streľby a to na oboch stranách. Očami trénerky  Jančárovej to bol "zápas síce s bojovnosťou na strane mojich zverencov, ale bez zodpovedného prístupu k tréningom a k svojim hráčskym povinnostiam to bude len a len ťažšie... A v podstate sa dá povedať, že chalani vydreli, ak nie utrpeli víťazstvo. Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku..."

Trošku vzruchu vniesla do zápasu aj rozhodcovská dvojica, keď niekoľkými nevysvetliteľnými rozhodnutiami vyviedla domácu lavičku z miery, za čo ju následne prísnym metrom potrestala. Úplne zbytočne.

Autor fotografií: www.sporta.sk

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov