handball club 1951

Dve tváre dorastu

Autor: www.sporta.sk, 11.03.2012

Starší dorast
K. N. Mesto - HC Sporta Hlohovec  24:30 (13:12)

SPORTA: Sudovský - Sedláček 9, Takáč 8, Kožík 5, Majerník 4, Boliešik 3, Káčer 1,  M. Dávidek, Málek, Kuruc, Hrutka . Pok. hody 2/1 - 1/0, vylúčení 3 - 2 na 2min, ŽK 2 – 2.
Hlohovčania sa na Kysuciach od úvodu zápasu museli vysporiadať s užším ihriskom, kde krídla veľa vody nenamútili. Azda unavení cestou Hlohovčania nezvládli prvý polčas, ktorý patril domácim, hoci len o gól.  No v druhom polčase sa SPORTA nakopla, otočila stav a súpera už k ničomu nepustila. V bráne podal dobrý výkon Šimon a v poli sa blysol 9 gólmi Sedláček. Ďalej sekundovali Takáč s 8, Kožík s 5 a Majerník so 4 gólmi. Chalanom vyšiel v Kysuckom Novom Meste krst nových dresov nad očakávanie.

 

Mladší dorast

HK Kúpele Bojnice - HC Sporta Hlohovec  51:23 (23:13)

Nákup ako hrom! Sporta sa na Hornej Nitre predviedla v zostave bez Masára a Bilku. Trénerka R. Hadas Jančarová siahla preto aj po staršom žiakovi N. Kabaštovi. Ten spolu s brankárom Nemčekom azda ako jediní vystúpili z tieňa. V zápase, v ktorom domáci naložili Hlohovčanom už v prvom polčase, niet o čom diskutovať. Hlohovčania sa predviedli hlboko podpriemerným výkonom a opäť sa ukazuje, akú rolu hrá disciplína. V tréningovom procese i v zápase...

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov