handball club 1951

V Hlohovci som takto dlho nezahral

Autor: mii, SUK, 07.09.2011

V sobotu bol nečakanou hviezdou večera. Vyšiel mu najmä prvý polčas, v ktorom strelil 6 gólov. Nie, reč nie je o nových posilách, ale o našom "starom" Tonovi Kasagrandovi (24). 

Viacero ľudí po sobotňajšom zápase vravelo, že Kasagranda odohral životný zápas. Čo si o tom myslíš?

"Či životný zápas, na to ťažko odpoviem. V živote som už odohral viacero zápasov, v ktorých som dal i viac gólov. Pravdou však je, že v Hlohovci sa mi niečo takéto nepodarilo už dlhšie."

Veď to. V čom bol rozdiel? Prečo sa ti hralo v sobotu tak dobre?

"Ani na túto otázku nemám jednoznačnú odpoveď. Jednoducho som dostal pár dobrých prihrávok, či už do krídla alebo do trháku, a išlo to."

Porovnaj tím z minulého roka a terajší..

"Mužstvo prešlo výraznou hráčskou obmenou. Absolútne sa zmenila koncepcia obrany i útoku. Tiež si myslím, že budeme mať v tejto sezóne iný herný prejav, máme iný systém. Budeme hrať pravdepodobne rýchlejšiu, dynamickejšiu hádzanu vychádzajúcu z tvrdej obrany."

Zúčastnil si sa aj slávnostnej časti – oslavy 60 rokov hádzanej v HC?

"Áno. Bola to pre mňa novinka. Ani tu v Hlohovci, ani v Považskej som v minulosti nič takéto nezažil. Veľmi sa mi oslava páčila, hlavne fakt, že klub si dokáže uctiť športovcov, ktorí v rokoch minulých pre klub niečo spravili a napísali mu históriu, na ktorú je dnes hrdý. Veľmi by som si želal v hádzanej dosiahnuť toľko, aby som v budúcnosti bol na niečo takéto pozvaný ako bývalý hráč i ja."

Poznal si niekoho z bývalých hádzanárov?

"Zo starších hádzanárov som poznal iba Jozefa Debnára, ktorý ma jeden rok i trénoval a o ktorom som počul, že v minulosti bol pre Hlohovec významnou postavou."

V sobotu príde Bardejov, ktorý sa počas minulej sezóny z extraligy odhlásil. Čo o tíme východniarov vieš?

"O mužstve Bardejova viem toľko, že jeho kostru tvoria Prešovčania. Niektorých z nich poznám veľmi dobre z dorastu - Popčák, Mazúr. Rovnako viem, že je to bojovné mužstvo, ktoré je veľmi nepríjemným súperom a vie zobrať svojim súperom dôležité body, ktoré im následne môžu chýbať.  Hrajú dynamickú a rýchlu hádzanú a stred obrany majú vystužený skúsenými a výbornými obrancami."

Tie fanynky, ktoré nevedia, by iste zaujímalo, či si zadaný...

"Zadaný som ;), mám priateľku Gabiku."

 

Posled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
Muži

Žiadny zápas

Tabuľka Muži

Informácie

HC SPORTA Hlohovec
1.liga žien

Rozpis zápasov / tréningov